Bu Noktada Ne Yapmalıyım YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hsanchezz tarafından 21 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hsanchezz

Hsanchezz User

Full Lf3 (2 Lf4)
    Full bo2
    Full Elit Hız
    8 İris
    2 Havoç
    Spectrum /Venom/Aegis/Sinek Ve diğer 1 saatlik Arttırmadaki Tasarımlardan Var

12 Arge

Burgu Ve Güve Ucus duzenı Var

Pet 7 Seviye ( 8 Yapamadım bir Türlü)

85 k Uri Var

Bu Aşamada Ne Yapmalıyım Yardımlarınızı Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler Şimdiden..

Son düzenlenen: 21 May 2018
  2. Hsanchezz

Hsanchezz User

Peti En Rahat NErede KAsabilirim Görevlerde Dogru Duzgun Ex Almıyor Bile

3. Kebirifai

Kebirifai User

Kasılmayla gemi fullenmez.
    Pet level atlamaz.
    Kısacası bu saatten sonra uridyum almadan hiç bir şey yapamassın.Malesef durum bu kardeş.

4. Bence hafta sonu indirimiyle Zeta'ya bas veya argen tam değilse arge yap.
    Peti görevlerle ve kapı yaparak kolayca kasabilirsin. Yüksek seviye görevler oldukça yüksek TP veriyor. Ben peti aldıktan 3-4 gün sonra 8. seviye yapmıştım.

5. Aria

Aria User

Yapacağın tek bir şey var.

Palladium toplamak. 1 ay kadar palladium'a yüklen.

Havoclar-Petin-Apis-Zeus(Kutuları sadece zeus günü açıyon) tamamlanır.

Daha sonra kappa kapısına yönelirsin. Herculeslere....

En sonunda, kronoss kapısını açmaya çalışıp... Hades dönmeye veya kuiper dönmeye başlarsın. :D

6. Dostum ben bu oyunu 5 yıl oynamıştım bıraktım 2 yıl sonra yani şimdi tekrar gireyim dedim baktım çok kolaylaşmış her şey 2 aydır kasılıyorum pet 13 lvl görevleri bitirirken aç görevlerden tp gelmiyor yazmışın ama bence tam tersi görevler tp dışında hiç birşey vermiyor artık palladıumda zeta açmaya bak x2 günü tp de katlanıyor ya 13 m felan tp veriyor urıdıum çekmedende çok rahat fullenirsin 8 iris oldum apis parçası çok çıktı şuan onu alıcam 98 k uri iistiyor bu arada zetaları x2 günü yapıcağın için normalde zeus günü açmak vardı aklımda benimde ama kutuları lf4 günü açmanı tavsiye ederim benim şansıma mı böyle çıkıyor bilmem ama hep 2 şer tane kaldırıyorum 19 lf4 oldu daha 8 irisim sanada öyle yapmanı tavsiye ederim

7. Merhaba. Katlayıcı avantaj paketi satın alıp petinizle beraber ( oto yağma 3 ve birkaç radar 3 protokolü işinizi görecektir.) kutu toplamanızı tavsiye ediyorum. Paladiumdan daha karlı çıkarsınız.Dipnot: Benim şahsi görüşümdür.
    Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.