Bu Özelliklerle Nasıl Kolay Uri Kasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▅▆█яάďзυš█▆▅▃▂ tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Gemim Hakkında Bilgi Veriyim

Gemim Goliath Tek Hangar Var Oda Goliath
    Şuanki Miktar Credi 32 Milyon 2Binde Uri

21 Adet LF3 Üm Var 15 İ Gemide Takılı 6 Sı İrislerde Gerisi LF2
    Full Elit Hızım Var
    11 Tane Bo2 Var Konfimde 4 Tanede Elit Hız [ATTACK KONFİ OLARAK KULLANIYORUM]
    5 İris 3 Flax
    3K Dan Daha Fazla Vuruorm
    Pet Yok
    Vip Yok
    Oyuna Para Yatirmicam
    --------------------------------------------------------------
    Şu Ana Kadar Kasıldıgım Teknik Şuydu X-8 E Git Kes 8 8 8 Uri Gelsin 16 16 Uri Gelsin
    Cubi Lere Dal 100 Uri Gelsin
    Yani Böyle Server TR4

2. Oyuna para yatırmayacağınızı söylemişsiniz ama 1 haftalık katlayıcı paket alıp(tutarı 3,5TL) pvp haritalarında kamu olarak yada kendi x8-x5 haritalarınızda şuan ki mevcut etkinlik kutuları ve avantaj kutuları toplayarak saatte ortalama 7k uri kasabilirsiniz. Bu ortalama miktarı kutu toplama işinde tecrübeli arkadaşlar söylüyor. Benim bizzat denemişliğim yok. Başka ve kolay bir yol aklıma gelmiyor.

3. Samet arkadasimiz hakli 3.5 tl gibi bir fiyata pvplerde 7-8 K uridium kasabilirsiniz.Pet alirsaniz 10 K ya cikar.Ben sahsen peti gelistirdim sadece peti gezdirerek 7-8 K uri kastiriyorum pete.Diyorsaniz hic para yatiramam o zaman Palladium toplayarak (5-3 haritasinda) Hizlica Zeta kapisi acip yapabilirsiniz.Petsiz saatte 1200 palladium=80 gg toplanabilir.

4. Zeta Zor Bro Petim Yok Kamikazem Yok

Editin Editi Kamikaze İle Petlere Atın Güzel Uri Gelio

Son düzenlenen: 25 Eylül 2015
  5. eray

eray User

güzel taktikmiş :)

6. yalnis bilmiyorsan o taktik değil bugtur ve hiledir

7. eray

eray User

açığı kullanıyorlar :) farkedilirse ceza alırlar

8. aynen carini seven kullanmaz :)

Konu Durumu: