Kutlama Bu Oyun Bitmiştir Bu Kadar...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DODGE_VİPER tarafından 14 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktan anlaşılacağı üzere açıkça belirteyim artık bu shooter oyunu bitti arkadaşlar öldü son demleri ve bundan bir kaç sene önce dediğim çoğu şey gerçekleşti.

Gelecek bir kaç seneye oyunda oyuncu kalmaz ve sonunda oyun daha fazla para kazanmak için çeşitli yollar arayacaktır en sonunda kepenkleri indirecektir.

Sadede gelelim fikirleri önemsemeyen direk kilitleyip kenara atan bir oyundan bir şey beklemiyorum açıkçası. Bu oyun artık düzelmez.

Bundan 10 sene önce biz oyunda credits kastığımız zaman eğlenirdik şimdi ise kasılamıyorsun ki ? Ne kadar konuşursan konuş kimse seni umursamıyor ?

Fiyatlar gittikçe artıyor yani bu oyun artık çöp desek yeridir. Şahsen aklımda oyun geliştirmek var zaten yazılım üzerine gidiyorum belki yapabilirim güzel bir oyun.

Bu oyunda acayip saçmalıklar dönerken daha ne diyeyim ? @Artemis. @BP_KUZEY ve diğerleri Özellikle size şunu diyeyim sizi kimse izlemiyor Youtube da ki abone sayınıza bakın ve Twitch kanalını kurduğunuz günden şu an ki izlenme sayınıza bakın artık Dünyanın umurunda değilsiniz ve yakında Strunerlar ile adminler kol kola gezecek.

Darkorbit Türkiye takımının youtube kanalının abone sayısı.

Bunu örnek alalım arkadaş burada bildiğiniz özentilik kokuyor bildiğiniz üzere sokak röportajlarına sosyal deneylerine özenilmiş. Ayrıca kimse bu oyunu bilmiyor ki artık tarihin tozlu sayfalarına gömüldü yani bu nedir arkadaş ?

Kadın RSB'nin ne olduğunu bilmiyorum diyor e doğal olarak bilmiyor orada "NASIL BİLMİYON ???" der gibi bir algı oluşturmakta gayet komikmiş...

Oyunun tanıtım videosu bu ama içerik ?

Çok manasız derecede para yatırmamızı ve fullenince tekrar para yatırmamız isteniyor ? Peki bug konusuna değinirsek ? Millet yolunu bulmuş lowda bug yapıyor bota kutu toplatıyor bunlar engellenmiyor. TR takımı zaten biz bişi yapamıyoruz vs diyor zaten bunun farkındayım ben af edersiniz ama kafamda ters huni ile gezmiyorum çok iyi anlıyorum.

Önceden haritada kasılmak mümkündü ama artık şimdi mümkün değil çünkü oyun klanların tekeline verilmiş durumda.

Oyunda hikkaye 3 şirket arasında geçiyor ama nedense iç savaş denen bir saçmalık var ? Kendi şirketime ben neden sıkabiliyorum ?

Yani oyunun para kazanması için oluşturulmuş başka bir saçmalık Havoc , Hercüles , LF-4 , Spartan , Cyborg, Hammerclaw , Mimesis , Cerrah ve tartarus.

Peki tamam inavasyon diyorsunuz yeni gemi çıkarıyorsunuz tamam hoş güzelde neden çok abartılı çıkarıyorsunuz oyunda illa o gemiyi kesmek için o gemiden almamız bekleniyor ?

Görevlere baksak tamamen çöp önceden güzel etkinlik görevleri vardı şimdi ise aynı şeyler ısıtılıp önümüze sunuluyor.

Af edersiniz ama sırf kışı beklerdim ben güzel etkinlik geliyor diye ama onuda batırdınız.

Şimdi birde sunucu birleşmesi yapılacak peki yapın fakat olan oyuncularınızıda kaybedeceksiniz sunucu birleştirmeside göz doldurmak için yapılan bir şey bana göre.

Eğer siz oyuncularınızı geri kazanmak istiyorsanız yapacağınız şey çok basit:

Yeni haritalar her şirkete özel açın burada saldırıya korumalı bölge olsun dost şirket birbirine sıkamasın düşman şirket giremesin burada güzel ödüllü yaratıklar olsun güçlü güçsüz herkes kasılabilsin.

Dengesiz yenilikler çıkarmayın her gemiyi her gemi kesebilmeli. İlla o gemiyi kesmek için aynısından olmamalı.

Fakat siz bunu yapmayıp karantina gibi bir fiyaskoyu oyuna sundunuz ardından cyborg , hammerclaw ve mimesis gibi denge bozan 2. fiyaskoyu öne sürdünüz aslında bunlar 5. fiyasko öncesinde cerrah ve tartarus vardı.

Oyunun inanılmaz derecede donması , hatalı olması teknik ekibin suçudur ve düzgün bir şekilde kodlayamıyorlarsa düzgün yapana kadar oyuna koymayın arkadaşım sonra oyunun bir kısmı bozuluyor orayı düzelteyim derken başka yer gidiyor.

Önceden istilaya girerdik kasılırdık tatlı tatlı şimdi onu yok ettiniz.

Spaceball gibi etkinlikleri bile kendini mafya sanan klanlar yönetiyor e ne anladık biz ?

Uber yaratıkların büyüklerinden milyonda bir ihtimal spartan vs düşse neyse diyeceğim ama daha açık artırmada ki cephane miktarı azken hala bizden gülünç bir şekilde para yatırmamız bekleniyor.

Abi af edersiniz ama gidip bir bakın derim diğer oyunlara bir şu oyuna bakın Allah rizası için sonra Darkorbite dönüp bakın. Şu aşağıda ki videoları izleyin sonra Darkorbite lütfen bakın adminler.

Hayır sizin *** kadar olmanızı beklemiyorum ama en azından ufakta olsa ilerleme görmek istiyorum ama her zaman geriye gidiyorsunuz. Şu oyunu bıraktığımdan beri * oynuyorum ve çok memnunum tamamen takım üzerine kurulu bir oyun isterseniz kendinize güveniyorsanız haritada tek başınıza bile gezersiniz tank gelse piyade bile bir şekilde tankı etkisiz hale getirebiliyor bakın piyade diyorum adam c4 koyuyor tanka tank patlıyor.

Ama Darkorbitte bu durum böyle değil Cyborg kesmen için Cyborg alman lazım yada arkadaşlarınla beraber sıkacan tabi Cyborg tek atmazsa yaşarsın.

Buda

4 den bir öncesi fakat adamlar neyse olar adamlar trailerda başka oyunda başka bir şey yapmıyorlar siz reklam üzerinden kazanmaya çalışıyorsunuz ki bu çok yanlış bir şey.

Gemimi boşaltıp gittiğim günden beri inanın bana rahat ettim sinir yok , stress yok , anama bacıma sövenler yok , pkklılar yok , taraf tutanlar yok her şey bilek gücü.

Battlefield 4 de Türkiyeye laf eden yabancı olursa gidiyorum haritayı gezip arkadan bıçak atıyorum yada C4 ile patlatıyorum tabi ağlıyor doğal olarak :D

Siz beni dinlemeyin daha çoook şey kaybedeceksiniz...

Kaç yönetim geldi geçti sonuç ? Dodge'u dinlemeyin... Kendisi forumun en aksi üyesi...

Neyse öyle olsun eğer ben aksiysem sizde kafanıza göre devam edin kim haklı oyun kapanınca göreceğiz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2017
  2. anakin5555

anakin5555 User

Hiç para yatirmadim rhatça oynuyom istediğim zaman birakabilirim :)

3. Gemi full + full olana kadar bir ton sıkıntı çekiyor sıkıntı orada eğer full + full yapmak istiyorsan şu kadar para yatıracan mantığı var. Yoksa daha çoook uzun bir süre full olamazsın.

anakin5555 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

Elbette fullenmek istiyom ama para vermem aslla 4 sendir oynuyom baya geliştim.

5. Bende 16 seviye irisler bo2ler vardı hepsini sattım.

Gerek yok böyle iyi neden dersen oyunda bir ton hile var ben neden böyle bir şeye para vereyim ? Her hafta indirim vip vs çekmek niye zorunda olayım kapı yapmak için ?

Kapı yapmak istiyorsan ucuza istiyorsan vip vs çekecen yoksa pahalı olur diyor oyun.

Ben 45 TL verdim Battlefield 4 e ve dahada para vermedim üstüne EA herkese 150'tl değerinde 2 tane genişletme paketi verdi çokda eğleniyorum şahsen.

anakin5555 bunu beğendi.
  6. anakin5555

anakin5555 User

Bence boylede oynanir oyun.
    İlla paraya gerekyokpara tuzagi.
    Ben kendim kawsilinca eglenceli.
    Yoksa hemen ful olsan oyunun amaci mi kalir :)

7. Senin görüşüne saygım var fakat artık o eski devir bitti anakin :D

O eski devir bitti gitti artık pamuk eller cebe diyor oyun :D

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

Aynen cyborg spartan vb gelince dedigin oldu :D

9. Neyse ben rahatım kendileri kaybedecek :D

anakin5555 bunu beğendi.
  10. Son bir şey demeyi unuttum :)

Bu gemiyi ben nasıl sildireceğim ?

anakin5555 bunu beğendi.
  11. Arsemia

Arsemia User

Sporta hesabımın kapanmasını istiyorum diye talepte bulunur ve istenilen belgeleri verirsen hesabın kapatılır.
    Yalnız o istenilen bilgileri vermezsen hesabın kapatılmaz geçen seferki gibi neden kapatmıyorlar deme diye söylüyorum :)

12. Kimlik vs vermem ben kusura bakmasınlar daha devlette ki memura güvenemiyorum fetöcüler var diye burada kimin ne olduğu belli değil kaldı ki support ekibi evden çalışıyor kimlik gibi bir bilgi kritiktir trojan ile kimlik bilgilerim çalınabilir.

13. Arsemia

Arsemia User

Yapacak bir şey yok hiç boşuna uğraşma o zaman hesabını kapatmazlar.

14. Aklımda bir fikir var kendimi bu popüler bot programı kullanırken videoya alacam hesabı girerken yapacam youtube a koyacağım.

Forumada koyarım sonra bunu supporta atarım kapatılsın diye.

15. tpkverduş

tpkverduş User

Bende silinmesini istiyorum bigpoint üzerinden siliniyor ama oyun üzerinden silinmiyor :S

16. Arsemia

Arsemia User

Pek bir şey değişmez geçmiş kayıtlara bakarlar.Ayrıca bot konusunda sportun banlama yetkisi yok oyuncu %100 bot kullandığı kanıtlansa dahi yapacakları şey merkeze raporlamaktır.Şimdi kimlik belgesini istemesindeki amaç ilerde doğabilecek herhangi bir sorun karşısında muhattab bulabilmesi için ve bu talebin gerçek hesab sahibinin yaptığını doğrulamak için.

17. Biliyorum neden kimligi istediklerinide sorun su bu bilgiler Allaha emanet support yetkilileri evden giriyor bakiyor pclerine bulasan trojan vs gibi seylerde veriler istenmeyen yerlere gidebilir.

Tarayicimda HTTPS gibi koruma kitlerini kullanmadan nete cikmam hatta ve hatta klavyemi bile kriptolayan programlar kullaniyorum.

Bu yuzden vermiyorum.

Neyse Almanyaya raporlasalar bile benim icin yeterli bannlasinlar.

18. uzayl80

uzayl80 User

konuyu acan arkadaş bence haklı oyunun çivisini cıkartılar hersey paraya dönmüş

19. Neyse düzeltmeye niyetleri yok sorun değil artık bu oyun tamamen kendi ipini çekti hadi bize müsade.

20. anakin5555

anakin5555 User

her türlü hileyi yap bot kullan :p kapanır :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.