BU OYUN NEDEN DONUYOR ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILGAZ tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILGAZ

ILGAZ User

oyunun neden dondugunu açıklayın lütfen adminler ?

2. Oyunu bırakmak en iyisi bnce Eğlenmek için giriyoruz ama sinir olup çıkıyoruz

3. TlgKn

TlgKn User

doğru diyosun .. eylenmeye giriyoruz akşamları 1 saatligine oyun kasıyo sayfalar açılmıyo ..
    bunlar yetmez miş gibi 200 anattar alıyosun 1 lf4 cıkmıyo :)
    Helal darkorbit.
    ama supporta sorunca hep bizim bilgisayarımız sorunlu hep bizde sorun :D arkadaşlar çerezlerinizi temizleyin girin sorun kalmaz :D

4. Aynn :D hep aynı Cevaplar Hiç yaratıcı olamıyor lar ... :D

5. Merhaba ,

Genel olarak oyunda sorun olsa emin olun en kısa zamanda fark edilir ve gerekli müdahale yapılır.

Şahsen bazen DNS ayarı yapıyorum sonra unutuyorum ve bir bakıyorum hiç bir siteye girmiyor. Oyuna giremiyorum v.b. şekilde internet ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Sonra DNS ayarımı kontrol ediyorum aktif ise iptal ediyorum sorun düzeliyor.

DNS ayarlarınızı kontrol edin. Ayrıca genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Geçici bir durum olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.