bu oyun neden

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BERSERKER19 tarafından 18 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. artık yeter! bu yazımı okuyan bir yetkili bir forum modöratörü mutlak olacak ve adım gibi eminim ki okuduktan sonra tii ye alıp ya geçistirici ezbere bir cevap yazacak yada umursamayıp okuyup geçecek sonra ufak bir kibir gülümsemesi belirecek yüzünde oyuncular günlerdir oyun içinde işkence çekiyor günlerdir hatta bırak günleri nerdeyse 2 ay oldu oyunda bağlantı kurulamıyor insanlar akşam saatlerinde yanına çayını kahvesini alıp 1 yada 2 saat stres atıp vakit geçirmek istiyor ama ne yazık ki bu stres atmak değil daha çok stresli olma eyliminde geçekleşiyor hafta içi oyuna girip kimi oyuncu gemisini kasıp geliştirerek vakit geçirmeye kimide savaş yaparak ama bu ne mümkün hafta sonu gelir oyuncular gemilerini kasmak için cephane gerekli kimi zeta yapmak ister kimileri aralarında grup kurup hades dönmek ister kimileride alfa beta gama gibi kapıları bireysel olarak bitirip x4 cephanesi toplamak ister ama ne mümkün bir oyuncu bunları yapmak için inidirim + vip paketi çeker ama ne mümkün oyuna bağlantı kuramadan paketler biter hadi bunların hepsini geçtim oyuncu gemi levelini yükseltmek yada rütbesini yükseltmek ister paketler alır ama ne münkün oyuna bağlantı kurulamıyor bunların hepsini geçtim oyuncu yine yeni gelen silahları payment ile gemisine yükler oyuna girip şu yeni aldığım silahlarla savaşayım der ama ne mümkün oyuna bağlantı kuramaz bunca isyan bunca şikayet edilir ama hatrı sayılır tek bir cevap tek bir olumlu sonuç ortaya çıkmaz oyuncular bu botlar yüzünden oyun bu halde diye şikayet eder botları kapatmak yerine banlama yaparlar çözüm olmaz yaptığınız hiç bir şey çözüm olmazken verdiğiniz hiç bir cevap oyuncuları tatmin etmezken neden hala bu oyunu açık tutuyorsunuz kapatın DARKORBİTİ olsun bitsin inanin bu işkenceden oyuncularda kurtulur sizde kurtulursunuz neyin inadı neyin davası bu çözülmek bilmeyen nedir oyuncular hergün sinirinden dc kanalından oyun chat inden oyuna hakaretker küfüler ediyor verdikleri emeğe harcadıkları paralara lanet edip kendilerini tutamayıp ağızdan çıkan kelimeleri yazıyorlar artık ve bu durumun sizde farkındasınız ama tek yaptığınız banlamak banlamak sizin derdiniz ne oyunda oyuncu bırakmamak mı yoksa oyunu kapatmak istiyorsunuzda kapatamıyormusunuz nedir ALLAH aşkına nedir insanlar artık sövüp saymaktanda bıktı onlarda biliyorki bu bile çözüm değil ama ne yazikki bu kadar kelam yazdım hepsi boş bende biliyorum düzelen hiç bir şey olmayacak...

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Öncelikle büyük harf kullanımı forum kurallarına aykırıdır. Kurallara uymaya riayet edelim.

Teknik destek sorunlarınızı ve şikayetlerinizi destek ekibimize iletmeniz gerekmektedir. Forum ve destek ekibi farklı konularda hizmet vermektedir. İlettiğiniz şikayetler merkez ekibe raporlanmaktadır. Sorunların düzeltilmesi zaman alabilmektedir. Bu noktada sabırla beklemeliyiz.

Bizler sizlerin şikayetlerinizi ilgili mercilere iletmekle sorumluyuz ve bu sorunları ivedilikle iletiyoruz.

İyi forumlar..