Öneri Bu oyun nereye gidiyor. Tepki ve Öneri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve pehlivan***1988 tarafından 8 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunu 2010 dan beri oynayıp defalarca ara vermiş biri olarak 3 gün önce oyuna gireyim dedim.3 gündür oynuyorum ama inanır mısınız hemen soğudum oyundan 3 gün bile dayanamadım. Bunun birçok sebebi var. Bot sorunu 2011 gibi ilk çıktığında banlarla beraber ağır cezalar veriliyordu. Şuan haritada geziyorum 20 gemi gördüysem 16 sı oto. Diğer 4 kişiyi özellikle gruba aldım sordum. Bana dedikleri şey ya bilgisayarım bot programının sürümüne uygun değil ya da botu çok aradım da bulamadım. Bu aslında darkorbitin kuruluşundan beri geçen 14 senede nelerin yanlış yapıldığının kanıtı. Oyunda bot kavramı normal bir şey gibi. Son banlanma 2015 de olmuş. Adam bota bırakırken korkmaz niye korksun. Birde bütün botçularda aynı laf botçular banlanırsa oyun biter. BİTMEZ ARKADAŞ BİTMEZ. Oyuna adalet gelir emek gelir. Yeni başlayan baya insan olur.
    Darkorbitin büyük bir hatası daha var. Oyunda her şey zaman ve emek istiyor. Günümüz oyunlarında oyuncular bir şeyleri hemen kazanıp eğlenmek istiyor. Darkorbitte bu durum yok. Bir oyunun durmadan gelişmesi güzel bir şey lakin oyuna yeni başlayan bir adam napacak bu oyunda nasıl gelişecek ? Adam sağına bakıcak full hesap soluna bakıcak full hesap. Oyuna acilen eski haritalara yeni oyuncularında hızla kasılabilmesi için yeni npc ler getirilmeli CUBİ gibi olabilir mesela 3-4 e cubi koy eski haritalarada level sınırı gelsin. Oyuna yeni başlayan adamı bota teşvik etmemiş olursunuz bu sayede. Banlanacağını bilen adam botla uğraşmaz zaten. Günlük görevler mesela yeni başlayanlar için elle kasanlar için çok güzel bir nimet. Ama hemen görev sınırı koymuşsunuz. Günlük görevlerden görev sınırını al bakalım. Adam isterse 50 k da kassın bir günde emeğiyle görev yaparak. Ben oyuna başladığımda da kris 128 uri veriyordu. 2010 yılından bahsediyorum. Hala 128 uri komedi resmen. Oyunda her şeyin urisi artmış fiyatı artmış npc ler aynı böyle bir saçmalık olamaz. Acilen bir güncelleme gelmeli...

Darkorbitin diğer bir hatası da bana göre flash playerdan kopamaması. Yıl oldu 2020 hala aynı tas aynı hamam bu oyun 2010 da da donardı. Gene girdim gene donuyor. Hiçbir gelişim yok.Yazık valla bir dönemin en çok oynanan oyunuydu bu oyun. İndirmeli olacağını öğrendiğimde yoksa dedim içimden yoksa oyun adına ilk kez iyi bir şey mi yapacaklar diye düşünürken oyunun gene web tabanlı olacağını öğrendim. Şaşırmadım çünkü web tabanlı devam etmek demek bu oyun bitti arkadaşlar hiçbir şey değişmeyecek ne haliniz varsa görün demek.

Bigpointi gönülden kutlarım büyük bir başarıya sahipler. Bir oyun 14 yılda bu kadar kötü hale getirilebilirdi. Daha yazacağım çok şey var da okuyan insanı da düşünmem gerek. Hadi kalın sağlıcakla.

-crusmaster99- bunu beğendi.
  2. oyun şuan bence çok berbat gidiyor her zamankinden daha kötü, neden mi?
    1.Oyuna güven sıfır
    2.Bot,bug,tutucu program dolu oyun
    3.Oyundaki sıkıntılar bir türlü bitmiyor, biz her ne kadar yatırım yapsak da alt yapı yetersiz
    4.Oyunun cezalandırma yöntemleri çok tuhaf hal almaya başladı , bağzı buga ban ceza var bağzılarına yok.

En son olarak da Ethernal kapısı cezalandırması baştan aşağı yanlış, şahsen ben bug yapanları ticketliyorum kendim de bildirdiğim olaydan ceza alıyorum çok komik bi durum :)

3. KingLess

KingLess User

+1 katılıyorum

bende öyle diyecektim bot kullanan ban yok yaratıkların uridiumu düşürüyor ve millet tutucu kullanıyor ban yok bug yapıyor ban var

hangisi ban var hangisi yok hiçbişey anlamıyorum bu oyunda

agnostiklive bunu beğendi.