Bu oyunculara ne zaman dur diyeceksiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 22 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

24 argeli oyuncu, üstelik zeus u yok, havoclar eksik, hercules eksik,
    Daha ne diyeyim,
    Sayborgum ama 2 defa kesildim,
    O kadar yüksek vuruyor ki,
    Ne full kalkanım kaldı,
    Ne full LF4lerim işe yaradı,
    Ne sayborgun özelliği bir işe yaradı.
    Artık yeter, dur diyemeyecekseniz, bitirelim artık bu oyunu oynamayı.

Saygılarımla.

Not: supporta bildirilmiştir. Sadece burada diğer oyuncuların yorumlarını almak için konu açtım.

2. keşke video çekseydin.

3. beceremiyorsan oynama ..

4. titans___

titans___ User

ben bunları peşimde dolaştryorum hileciler e yapılabilcek en etkin takdik kalkan konfisinde buz atıcan x-1 sıkcan istasyon kuryorum orda kesilyor çok albay general keko kesdim gel vseye diyor belli hile kullanyor ben leonov gemisini kesemedim ikimizde milim canla kaçyoz suporta sordum irisleri gelişmiştir diyor hani balık başdan kokar oyun bu neticede kescem diye uğraşmyorum ha kesyorum yüzde 99 bu hileciler programa güvenyor bende harita değiştryorum napcan he arada keslyorum da napam

5. Katil_10

Katil_10 User

Süpersin arkadaşım böyle devam et :)

Bitir kardeşim oyunu bence. Bunlara dur demeyecekler çünkü...

6. ONURBEY

ONURBEY User

Neyi beceremiyorum acaba, illegal oyuncu olmayı mı ? yoksa, illegal oyuncuya karşı yeterli olmayı mı ?
    Yoksa senin gibi olmayı mı ?

Eğer ben bu oyuna zamanımı veriyorsam, binlerce lira harcayıp, bu oyunun devamı için destek sağlıyorsam,
    Kusura bakmasın kimse ama, bu illegal oyuncular bu oyundan defolup gidecekler.

Saygılarımla.

7. Adam zaten burguda 2-3 defa sağlam kamikazede vurup teklilik açsan zaten patlar.

Kaç vuruyor anlamadım.

Hangi server?

8. Biraz samimi olalım lütfen. Onur Bey sizce o gemiye gelene kadar savaşmayı öğrenmemiş olma ihtimali var mı sizce ? Elbette yok...

Elit bir gemiye sahip ve tam anlamıyla etli olmayan bir gemiye karşı yaptığı savaşta hile kullanıldığına dair burada konu açmış.

Keşke gitseler ama sürekli verilen cevap onların da sonu gelecek... Bu kutucular için söylenen bir şey aslında... Hilecileri ise her zaman banlayabilir Türkiye takımı. Hileyi kanıtladığınız zaman banlanabilir... Sorun kanıtlananların hepsi ban alıyor mu ? Cevap yok ama hileciler bitmediğine göre bu denetimsizliğin hat safhada olduğunu ya da birilerinin adam kayırdığını gösterir... Ben net bir şey demiyorum suçlama yapılamaz.

Son düzenlenen: 23 May 2018
  9. ONURBEY

ONURBEY User

şöyle izah edeyim;

Resimde gördüğünüz gibi Zeus yok, diroitler de beyaz gözüküyor, bu da hercules ve havoc un eksik olduğunu gösteriyor, ayrıca bu geminin 15 slotu varken cayborgun 16 slotu var, bende ki bütün lazerler LF4, bütün kalkanlar BO2, sepromla güçlendirilmiş hepsi.... yani nereden bakarsanız bakın, kıyasladığınız zaman, hadi benim beceriksiz olduğumu düşünelim ( yukardaki arkadaş öyle yazmış ya ) ama üstünlüğüm tartışılmaz, bu kadar farka rağmen;
    Öyle bir saldırdı ki ne kalkan kaldı, ne darbe. 24 arge bir gemi bu, ben 39 argeyim (saldırı argesi)
    Hadi dedim birincisinde lak filan oluştu o yüzden kesildim, ikincisinde hazırlıklı olarak savaşayım dedim, ne mümkün :( :( :(
    Benim LF4 ler LF2 gibi, kalkanlar BO1 gibi sanki,
    Yani olayın neresinden bakarsanız bakın, bunun tecrübe veya tecrübesizlikle alakası yok,
    Oyuncu döşemiş gemiye illegal programı, senin haritanda seni kesebiliyor.
    Ayrıca chatte de birilerine güveniyormuş gibi, kasıla kasıla bana kimse birşey yapamaz diye yazabiliyor.

Yazıklar olsun,

Saygılarımla

10. G_s_G_s

G_s_G_s User

Seprom atıp cıkıyorum daha duzelırse gelırım sende ole yap emek harcama harcasan nolcak boşver takma kafaya bıle stres atmak ıcın gırdıgımz oyundan stresle cıkıyoruz duzelır bekleyın kac sene oldu hey yavrum hey emegımıze yazık baskada lafım yok

Son düzenlenen: 24 May 2018
    [-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  11. Aynen bir yıla 1 milyonu rahat geçer sepromun :D Düzelmez bence ama düzelirse döneriz belki 5-6 yıl sonra :D

Yaşadığınız durum gerçekten çok üzücü oyunu bırakmanızı viplik gibi hiç bir pakete para vermeyin....

Anlattıklarınız tamamen doğru ve mantıklı. Bende bu gibi tipler ile karşılaştım şikayet bana gelecek zaten demişlerdi.

12. ONURBEY

ONURBEY User

Support tan gelen mesaj beni üzdü. Kanıt istiyorlar. video istiyorlar. profil linki istiyorlar.

Profil linkini gönderdim. Kanıt ise geminin kendisi.

Halbuki oyuncunun gemisine girseler, orada rahatlıkla illegal olup olmadığını tespit edebilirler. Geminin gücü belli, kullandıkları belli, ne yaptığı seyir defterinde kayıtlı.

Maalesef bizi oyundan soğutuyorlar.

Saygılarımla.

Bu arada bu illegal oyuncu nikini değiştirmiş.

13. titans___

titans___ User

ben bu geminin aynısınan gördüm 2 saat oldu 200 küsür ler benim gördüğüm ki bu bende çift güçlendirici 400e dayandı gemi aşa yukarı he kesilmedim neden ilk ben havoc yok hercul yok diye yüklenmem neleri var ema atyor milim can özellki açyom sayborg oyun dondu ema attı yine kaçdı ne dönyorlar peşimde kesemediler herkes hile kullanıcak çakall dan geçilmyor ben safım kesilcem biri daha geldi kesdik herkes benim diyor neyse yukarda yazdım x-1 sıkın vız buz atın portta bekleyin ha bazı su katılmamışlar var çoğu cm e ban aldı farkındaysanız ya da forum admini veya suport admini hani her şey görnyor bilmek için müneccim başı otu yemeye gerek yok dark orbitde kandırıldık demesse şaşmayın

14. diminisher de bi açık var anladıgım kadarıyla çünkü özlelligi açıp burguda tek başına bi gemi 600 k rsb vuramaz 1 milyon kalkanı tek atışta eritebiliyor geçen benımde başıma geldi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.