Bu oyunda son günlerim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^-^HUDUT_KARTALI^-^ tarafından 29 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sıralama kastım hep. Para yatırdım. Hep adalet istedim hep size hak verdim. Klanımda kimseye hile, bug ve bot kullandırmadım. Bugün çok yakın arkadaşlarımın seprom bugu, gizli haritaya hangar bırakma ve bot kullanırken çekip attığı resimleri gördüm. Bırakmasını veya bu ortamdan gitmesini istedim. Tartıştık. Ben vazifem olan seni şikayet etmek kısmını gerçekleştireceğim dedim. Oda ne yapıyorsan yap hiç bir şey olmayacak dedi. Supporta mesaj attım ve kendilerinde yetki olmadığını sadece bulunduğu gemisini biliyorsanız onu gizli haritadan çıkarabiliriz dedi. Cidden çok üzücü. Bot kullanırken ıdli ve herşeyi açıkca gösteren resim var ama hiç bir şey olmuyor. Artemis ve Kuzey veya Typt. Adminimi bu sohbete bekliyorum.