bu saçma bi oyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polemikk tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. polemikk

polemikk User

arkadaş klan açıyoruz üye davet etme yok kim gelecek klana soruyorum ben ilgili ve yetkililere
    oraya kalna arama koymuşsunuz ne işimize yarayacaksa artık ama üye arama yok oyunun çok eksikleri var bu anladığım kadarı ile yeni bir oyun değil ama beyefendiler çok para kazanma telaşından bi türlü asıl işlerle meşgul olamıyorlar malesef acıyorum size çok param olsada doyursam sizi ama ne çare doymazsınız

2. Emeğini verip tek tek adam arayacaksın oyun parasız olmuyor ama bu oyunu da engellemiyor

3. üye arama var ki

4. Yok arkadaş şunu diyor rastgele adamlara davet atma klana gelsinler diye

5. Merhaba ,

Eğer klana girmek isteyen olursa listeden klanı bulup başvuru talebi yollayabilir. Yada oyunda bir şekilde klana gelmek istermisin diyebilirsiniz. Klan Arama odası var ayrıca forumda Klan Arama ve Klan Tanıtımı yapılan bölüm var.

İyi forumlar.

6. Klan sahipleri klan arama odasına bakmazsa klana girmek isteyenler ne yapsın? Boş boş goliyim şunum var klan arıyorum mu yazsın? Tabi ki klan arama odasına geçeceksin, klan arıyorum diyene gel benim klana diyeceksin.

7. polemikk

polemikk User

demek isediğim şey o değil diğer birçok klan oyunlarında olduğu gibi üye listesi olur ve biz ordan bakarız kimler klanda değil boşta olanlara mesaj veya davet yollarız bu bir kolaylıktır ama şu anda benim üye toplamam oyunu oynamaktan daha zor

8. Merhaba ,

Oyunda klana girmek istemeyenlerde var böyle kişilere bu tür mesajlar sık sık giderse istemeyebilirler. Açıkçası sizin dediğiniz gibi bir durum olsa ve bana sürekli farklı klanlardan klana davet teklifi gelirse açıkçası istemem rahatsız olurum.

İyi forumlar.

9. polemikk

polemikk User

böyle bi mantık varmı yaa sana günde beşyüz tane davet gelmez azami günde iki yada üç bazı günler hiç gelmez hatta klanda olanlara kimse davet yollamaz ben bunca klan oyunu oynadım klanda olduğum sürece haftada belkide ayda bir davet geiyordu onuda bir tıklama ile silip atarsın bumudur savunmanız....
    ayrıca bir başka konuya değinmek istiyorum ben oyuna başlayalı 5 gün oldu günden güne şeref puanlarımın eksiye gittiğini görüyor ama nedenini anlamıyordum bugün iyice bi araştırma yaptım sebebi başkasının vurduğu gemilerin kargolarını almammış ve her seferinde cezam katlanıyormuş ve daha birsürü dezavantaj ben o yapımcılara soruyorum kardeşim mademki benim yaptığım suç onu bana o sucu işlerken bir uyarı mesajı gelse bari hadi oda olmadı şimdi şeref puanını eksiden kurtarma görevini yapmaya başladım başladığımda şeref puanım -996 milyonda idi tam tamına 300 bin credi harcadım cephaneye ama kurtarabildiğim 250 milyon şu anda -710 milyondayım soruyorum işmi bu en azından o görevde kullandığım cephanenin parasını vermeli oyun parada bitti cephanede bitti bütün oyuncular bana saldırıyor hadi bakalım nasıl olacak sizin sucunuzun cezasını benmi çekicem bi uyarı mesajı koyar insan oraya o yanlışı yaptığımda bi pencere çıkar ve yanlış yaptığımı ve gerekçesini anlatır ben diğer tüm oynadığım oyunlarda bu tarz ciddi konularda yanlış yapıldığına uyarı mesajı gördüm diyeceğim o,ki kafalarına göre takılıyolar oyunun çok eksikleri var

10. Milletin kutusuna çöküp şeref puanım düştü demişsiniz, başkasına ait kargo kutularını gösterme diye seçenek var onu seçseydiniz. Aitlik bitince size görünürdü, alırdınız böylece. Oyuna yeterince hakim olmadığınız belli, sizinle kim oynamak ister ki ? Nickiniz ile orantılı yorumlarınız var, oyunun saçma yanları varsa ki var, fakat sizin talepleriniz ilginç.

11. Klana adam davet etmek bence tamamen gereksiz bir uygulama. Klanın seçkinliği ile oynar. Klan mantığına aykırı. Eğer davet etme olsaydı klan liderleri tarafından davet edilip kredileri sömürülen oyuncu çok olurdu. Klanlar seçkin birimler olmalı üyeler başvurmalı girmeye çabalamalı. Klan üyelere gelin diye yalvarmamalı sağlam temeller olmaz zaten o zaman.

Ve cephane parası verilmesine karşı çıkıyorum. Zaten yüklü miktarda şeref alıyorsun neden birde parasını versinler. Öyle olacağına bir görev yapsınlar görevi alınca otomatik olarak şerefini sıfırların olur mu öyle? - şeref adı üstünde ceza. Kargoların renginin farklı olması hiç kuşkulandırmadı mı. 900milyona inene kadar nerdeydin? - Şerefe kesinlikle para iade edilmemeli. Dost gemilere dalarsan ve çöp çalarsan şeref düşer ve açık hedef haline gelirsin. Bu yaptığın bir kabahatin ya da haksızlığın ürünüdür. o Görevin olması bile şükredilecek bişi. Sadece merminden oluyorsun. Seninde dediğin gibi cezasını sen miçekeceksin? EVET! - şeref bir ceza sistemi ve bu sistemde baya yol kat etmişsin. Dolayısıyla cezalısın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
    ImPro1905 bunu beğendi.
  12. Bide koskoca 300k credi demişsin

Normal bir oyuncunun günlük credi harcama miktarı 3-4 milyonken sen buna laf atmışsın

Oyuna yeni başlamışsın ve oyunda normal olan şeyleri saçma diye yorumluyorsun
    İnan 1-2 ay devam et saçma bulcaksın bu dediklerini

13. polemikk

polemikk User

arkadaşlar siz kendi pencerenizden bakıyorsunuz olaya siz oyuna hakimsiniz kurallarını ve nerde ne yapılacağını iyi biliyorsunuz biz burda bilmeyenlerden bahsediyoruz bir diğer konuda madem böyle bir ceza var ben 996 milyona katlana katlana indi yani ilk ceza puanı 100 ise ikincide -200 üçüncüde -300 bu şekilde - 1 milyona ulaştığımda hala katlanara -2 m -4m ve dahası -100 milyona indiğimde -200m -400 m şeklinde geriledim adaletmi bu tek seferde milyonlarca ceza almak ve bilmeyen biri konuşuyoruz burda kasıtlı yapan biri için değil
    onada kabul kardeşim neden bir uyarı penceresi çıkmıyor mesela dükkanda bir şey alırken ödeme tıkladığında ikinci kez onay istiyor eminmisin diye orda niye böyle bir uyarı penceresi çıkmıyor ve dahası ( adrenaline cevap : milletin kutusuna çökmek ne demek onu bana bi izah edrmisin kardeşim ben günlerdir haritalarda boss vururken adam geliyor ben bossu az bişey canı kalmış bakıyor benimde az bi canım var onu değilde beni vuruyor ona hem cephanemi telef etmiş oluyor hem alacağım krediyi hem alacağım kutuyu her türlü hakkımı gasp ediyor o adalet ama ben bilmeden birinin kutusunu almışım ikimiz yanyana savaşırken onun kutusu hangisi benimki hangisi bilmeden almışım .... sen neyin saçmalığını yaşıyosun kardeşim

bu arada benim yorumlarıma rica ediyorum aklı selim kişiler cevap yazsın... ( m.efe. ceylan klan meselesinde haklı olabilirsin ona lafım yok ama benim dediğim gidi olsa daha iyi olur zaten büyük bir klan alacağı oyuncuyu secerek alır önüne geleni almaz bir oyuncu listesi olması ve oradan üye davet edilebilmesi hiçbir klanın kariyerini bozmaz böyle bi mantık yürütmek manasız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
  14. Büyük klanlar alımları tsden falan yapıyor zaten. Davet atmıyor klana girmeden önce 3-5 kişiilekonuşuyorsun sonra kabul edilirsen giriyorsun. Böyle durum varken kimsede kalkıp istek göndermez. Yeni başlayan klanlar istek atar oda klan sayfamızı gereksizspam isteklerle doldurur ve o klanlar ana baba gününe döner. Bu yüzden cazip gelmedi bana. Birde senin server ney, belki yardımım dokunur şerefi düzeltmene.

15. polemikk

polemikk User

valla kardeşim hangi server olduğunu bilmiyorum nerde yazıyor ( iki gündür durmadan kasıyorum şu anda 10 milyonun altına indirdim ama rahat vermiyorlar ikide bir vuruyorlar yaa arkadaş bi rahat bırakın yaa.. her kapının başında 5-6 tane gemi nöbet bekliyo geleni vuruyor gideni vuruyor bu ne terbiyesizlik sözüm onlara oyunmu oynuyosunuz milletin oyununamı engel oluyosunuz almışsınız en kalifiye gemileri donatmışsınız yeni oyunculara göz açtırmıyonuz terbiyesizlik had safada benim öyle bir oyun anlayışım yok öyle oynayanlarada çok kızıyorum git gücüne uygun kişilere saldır terbiyesizliğin ne gereği var ( benim klanla falan işim yok dedimki kendim bi klan kurarım iki üç oyuncu takılırız 1 ay 15 gün neyse oyunu anlarız o bakımdan

16. Serveri hatırlamıyordan oynuna girince adres çubuğuna bak. "***************" Gibi bir adres olacak. En başındaki kırmızı yazılı yer senin serverin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
  17. polemikk

polemikk User

evet tr 6 oyuncu adım Super_NovA

18. Arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersin, hiç olmasa sözel olarak yardımım dokunabilir.

19. polemikk

polemikk User

valla dediğim gibi oyuna hakim değilim davetini nerede görcem

20. Üst taraftaki simgelerden (gemini, hesabını, chat,i grubu açıp katattığın simgeler) iki adam ve yanında + olan bir simge bas. Orası senin arkadaş listen. Gelen istekleri görebilir, arkadaşlarını engelleyebilir, arkadaş ekleyebilir ve ya o an kimler online bakabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.