Bu Sayfa Görüntülenemiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sercan1733 tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sercan1733

sercan1733 User

Evet başlıktaki gibi anasayfada şifeyi falan giriyorum sonra bu hatayı veriyor..Chorome tarayıcısını kullanıyorum(diğer tarayıcılardada aynı sorun var) tüm önerilenleri yaptım(ip değiştirme,çerez silme,adsl kapatıp açtım) yapcak birşey kalmadı.Tek bende var heralde bu saçmalık.Çözümü bekliyorum.

2. bende sorun yok şuanda hesabın şifresini falan yazınca nasıl bir sayfa çıkıyor haç mı çıkıyor yoksa boş boş dönüyor mu?

3. sercan1733

sercan1733 User

Hocam şimdi şifreyi girdikten sonra sayfa görüntülenemiyor diye birşey geliyor ama bi 5-10 dk sonra tekrar deneyince giriyor.Oyundayken mesela hangara gircen tıklayınca yine aynı illet çıkıyor.Bu arada modum ordaki şeylerin hepsini defalarca denedim olmadı.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sayfanın bulunmaması sizin bilgisayarınızla ve internetinizden kaynaklı olan problemlerdir ve wifi ile bağlanıyorsanız bu sorunun çıkması normaldir.

İyi Forumlar

5. sercan1733

sercan1733 User

Doğru wifi kullanıyorum.Çözümü yok heralde ?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kablolu olarak bağlanma ihtimaliniz var mı?

İyi Forumlar

7. sercan1733

sercan1733 User

malesef kablosuz internet var.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kablosuz internet kullanıcılarında bu sorun gözükmektedir bu konuda bizlerin size bir yardımı olamayacak üzgünüz.

İyi Forumlar

9. GOD-ZİLLA

GOD-ZİLLA User

alakası yok ya nerden uyduruyosunuz bunları sorun bilgisayarımızda ve internetimizdeymiş. başınıza gelmediği ancak böyle saçmalıyosunuz işte. bu sorun 3 aydır var. bu web sayfası görüntülenemiyor. tek çözümü ise ağ bağlantılarımdan etherneti devre dışı bırakıp aktif etmek. ya da modemi resetlemek

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Sizin söylediğiniz çözümler aşağıda verdiğim konuda mevcuttur.İnceleyebilirsiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/baglanti-sorunlarina-sirali-coezuemler.100497/

İyi forumlar

11. Merhaba ,

Herkeste olan sıkıntılar aynı olmuyor. Oyuna giremiyorum diyen birisi çerez temizlediğinde , farklı tarayıcı ile deneyince , bağlantısını kesip tekrar bağlantı geldikten sonra deneyince v.b. alternatif çözüm önerileri ile sorunları çözülebiliyor. Şayet genel bir sıkıntı olduğu tespit edilirse gerekli yere iletilir.

Kablosuz bağlantı kullanımında modeme v.b. durumlara göre bazen sinyal düşüklüğü yaşanabiliyor. Arada sadece bir duvar olmasına rağmen modemin olduğu odanın yan tarafındaki odadan düşük sinyal alanlar var.

İyi forumlar.

12. GOD-ZİLLA

GOD-ZİLLA User

ben wifi ile bağlanmıyorum kablolu bağlantı kullanıyorum. bu bir sorun hemde oyun kaynaklı bir sorun. hergün foruma giriyorum (bu sayfa görüntülenemiyor) diye bir konu varmı diye bakınıyorum ve ne zaman girsem benim gibi sorun yaşayan insanların açtıkları konuları görüyorum. 2-3 laf söylemek için bende dalıyorum konuya. evet su an bunları yazarken arka oyun sayfasına tıkladım aynı olay devam etmekte[​IMG]

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Benim bağlantım da kablolu ve biraz önce görevli hesabımda arka sayfada Geliştirmelere kısmına tıkladım sorunsuz açıldı.

İyi forumlar.

14. GOD-ZİLLA

GOD-ZİLLA User

ne desek boş be abi boşver bakın keyfinize ölümlü dünya zaten bugün varız yarın yokuz :D

15. Merhaba ,

Genel bir olsa benim de giriş yapamamam lazım fakat her hangi bir sıkıntı gözükmüyor. Her ne kadar kabul edilmese de bir çok şey kullanıcı taraflı nedenlerden dolayı yaşanıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.