bu sekıld nasıl ban v erebılrsınız chatten

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **__*WESPA*__**[éfé] bu oyuncu yazcak cm ye banla cm nız gormedıgı b ır yazıyı banlayacak
    zehir admininiz de buna göz yumacak
    nasıl yapabırsınız bunu?
    bu soruyu supporta sormaya gerek yok bu soruyu herhangi bir oyun yöneticisi cevaplayabılr.
    böyle bir olayı nasıl geciştirebiliyorsunuz??
    bu nedır bana bunun açıklamsını nasıl yapamazsınız?
    bir oyuncunun talimatıyşa bi,r oyuuncuya nasıl ceza verilebilir ve buna chattekı admınınız nasıl göz yumar?? bunu yapan kişi nasıl yöneticilk yapacak ve her oyuncu eşit değilmi bu oyunda?
    Bazı oytuncular istediğini kullanıyor ve buna göz yumuluyor istediği hileyi yapıyor buna göz yumulyor bunun sebebıde bu ozaman!!
    ayrıca o oyuncunun oldugu klana da kımse dokunamaz o zaman onlarda istediklerini yapar.
    nasıl olsa oyun yöneticilerine talimatla iş yaptıran bir oyuncu var o klanda
    tekrar ediyorum supporta yazdım chatte yazdım 10 tane ban yedım haklı oldugum halde
    bana cevap vercek yönetici yok mu? bu oyuncu bu oyunun sahıbımı?? cmnız talımatıyla iş yapıyor admininiz buna ses çıkarmıyor bir başka yöneticiniz yazıyor görmüyoruz ama ban vermek zorundaydı yazıyor bir başkası yazıyor 2 saat ban ladıysan ne olumus ...
    bana bunun ne oldugunu acıklayacak kimse yok mu bu oyunda!!
    bunun cevabını v ercek yöneticiniz yok mu

2. Burada yazarak hiç bir şey elde edemezsin tek çare support.

3. bu sordugum soruyu supporta sormama gerek yok chatten de buradan da cevap verilebir ki supporta da yazdım ben bunu

4. Eğer supportta böyle yazdıysan işin zor :D Daha net anlaşılır yazman iyi olurdu.

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben gerek chat moderatörlerimiz gerek forum moderatörlerimiz gerekse support ekibimizin böyle bir şeye göz yumacağını düşünmüyorum.Caht kurallarına ayrkırı bir hareket gerçekleştirmiş olabilirsiniz.Ki şunuda söyleyeyim forumda moderatörlük yapıyorum ama chatimin banı hiç açılmadı :D . Yani kayırma, göz yumma tarzı bir olay olmamıştır.

Keyifli forumlar.

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Chatden alınan cezalarla ilgili yetkili mercii Support ekibimizle ,Id ve server bilgilerinizle birlikte iletişime geçerseniz hesabınız incelenip en geç 48 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır.
    Kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.