bu sekılde nasıl ceza vrılebılyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cm nız nasıl gormedıgı bır yazıya ban verır ve bunu nasıl acıklayamaz bana
    **__*WESPA*__**[éfé] buoyuncu cmnıze tr2 serverda ARES i banla yazcak cmnız banlayacak ve zehır admınınız buna ses cıkarmayacak
    ozel oda acacam ozel odada ılkönce yazacak baklım ne yazmıssın sonra dalga gecer gibi gülücük atacak sonra da cevap vermeycek ve tekrar sordugumda banlaycak
    orada RAHATSIZ la yazdıgım tek yazı aynı tsye gıdın orada kosun yazısına ne hakla sonradan tekrar ban verılir bu oyuncu amırınız mı sizn onun sözüyle görmediğiniz birşeye ban veriyonuz?
    Hadi diyelim amiriniz görmediğiniz birseye nasıl ban veriyonuz
    bir oyuncu nasıl bir yöneticiye emir verır de yönetizi onun dediğini yapar?
    admınınız bunu nasıl yapabilir?
    o zaman bu oyuncu istediği hetr şeyi kullanır ve buna göz yumarsınız siz!!
    buna nasıl izin verirsiniz??
    chat admınınız nasıl onaylar gormedıgıu bır yazıya ban verilmesini?
    buna nasıl göz yumar? bundan sonra nasıl güvenilecek o kişinin yöneticilğine
    supporta yaz demyın yazdım oraya 3 saattır bunla ugrasıyrum ben

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Chatten alınan cezai işlemler Support tarafından çözüme ulaştırılmaktadır,Support 48 saat içereisinde hesabınızı inceleyip size geri dönüş yapmaktadır,eğerki 48 saat içerisinde atılan mesajınıza yanıt gelmez ise size otomatik cevap ile gelen Bilet Numarası (Ticket No) ile tekrar mesaj atabilirsiniz.Bu tür konulara Forum üzerinden çözüme ulaştırılamaz.
    Kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.