Destek Bu sistem gereksinimi ile********* oyun oynanır mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫_____Kцsaлagi│EIC│™ tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Şu sıralar ONLINE ve MULTIPLAYER oyunların peşindeyim (Malum MOBA ve FPS'ler dışında) ve güzel bir oyun buldum. İsmini söylemiyim ama başında ***** var. Dergiden inceledim. Güzel bir oyun ama bilgisayarımın ve net bağlantımın kaldıracağından şüpheliyim. WinXp uyumlu ama ekran kartım filan kaldırabilir mi bilmiyorum.

Sistem özellikleri ;

- nVidia 5500 Ekran Kartı
    - Intel Premium 4 CPU
    - 1 GB RAM
    - 3.00 GHz ~ 2.92 GHz
    - Windows XP - Service Pack 3

Bu özellikler****** gibi ***** oyunları EN DÜŞÜK GRAFİK AYARLARINDA bile kaldırabilir mi ? Eğer kaldırabilirse başka oyunlar da yükleyebilirim açıkçası.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Oyun ismi vermek , Forum Kuralları gereğince yasaktır. Lütfen yorumunuzu düzeltin.

Sorunuza gelecek olursak ; Bu bilgisayarla NexGen ( New Generation - Yeni Nesil ) oyun oynamanız imkansız.

Yeni Nesil oyunlar için , DDR3 ve En az 12 GB Ram Gereklidir.

Bunun yanı sıra , En az 2 GB , 256 Bit ve GDDR5 Ekran Kartı Gereklidir.

İşlemci , Mimari örneği verirsek , İntel İ5 ve üzeri olmalıdır.

Kaldı ki Yeni Nesil oyunlar , XP ' de oynanmaz. Windows Artık XP ' ye Güncelleme desteği vermiyor. Bu nedenle oyunlarda sorun çıkarsa , giderebilmeniz imkansız.

Ayrıca Yeni Nesil oyunların çoğu , XP ' yi desteklemiyor.

Size tavsiyem oynamak istediğiniz oyunların , Sistem Gereksinimleri İnternetten araştırıp bakmanız.

Ayrıca ; Bilgisayar Toplarken yada Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ? yazdığım makale ye bir göz atmanızda fayda var.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.