Destek Bu skolu son dalgada nasıl

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

arakdaşlar bu yaratık sürekli ıcy bırakıyo ben nasıl kesicem bunu tam skola dalıyorum ıcy bırakıyo ıcyleri kesiyorum gidip ona dalıyorum yine ıcy bırakıyo

2. cengizcc

cengizcc User

Bu skol dalgası nedir :D resmen bir kısır göndü bir pradox yapabilen lutfen analtsın

3. bu görev ne zaman silinicek ? yoksa etkinlik boyunca kalıcakmı

4. krdsm nerde kapı yahu göremedim

5. ahmt74

ahmt74 User

bende görmemiştim görevi aldıktan sonra çıkış alıp tekrar gir çıkıyor

6. koro71

koro71 User

Ayenn Ya skollu Nasıl Alıcaz

7. pet atarak yada kamikaze yoksa uzaktan dönerek

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

son mobu öldürmek için biraz sıkın kamikaze atıp uzaklaşın yanınıza gelince yine kamikaze atıp birazda sıkıp uzaklaşın fazla sıkarsanız icy çıkarıyor az az sıkarak kesin

9. Venom, güve, pet, elit, kolay oluyor o zaman :)

10. TheMaster

TheMaster User

Zor kapı bitince 20 k Uridium
    3 milyon tp
    100 k şp verdi bana
    Üstüne 300 dondurucu roketi
    Bide kronosta kappaya 1 parça sayıldı

Az az sıkarak kesin çok sıkarsanız çok slot atar

11. koro71

koro71 User

uzaga gelmiyoki

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben kolay kısmını bitirdim 20 lf3 10 bo2 2 lvl kamikaze ve bol bol elit ile :D.Taktik şu son canavar ile baş başa kaldığınızda elinizde ne varsa saldırın.Önce size buz atıp ardından küçük ıcy leri salıp uzaklaşacak.Peşinden gidip yine ne varsa sıkın 2. kez ıcyleri salınca büyüğü rahat bırakın küçük ıcyleri kami ile patlatın.Sonra işlem aynı bu şekilde devam ediyor.

Kullandığım elitler
    X3-X4-Rsb
    r-ıc3-dğer elit roketler:D

13. (bende kami yok)venom gemisine ve güve ye sahipseniz;şu şekilde rahat geçebilirsiniz.elit cephane olmak şartıyla.1 konfiniz her ihtimale karşı kaçış konfisi,diper konfi full hız ve kalkansız.2 kez özellik kullandım.en baştan iki ıce meteroidi yok edin.tespitlerime göre sokullu canavarın karakteristik özelleikleri şöyle: hareket halindeyken ıcy salınımı yapmıyor.siz ona sıktığınızda sinirleniyor ve duruyor.hemen ıcy salınımı yapmıyor.yaratığa sıktıkça yaratık iyice kızmaya başlıyor ısınıyor ve belli bir müddt sonra salınım yapıyor.ıcy salımı yapacağı zanman donducu roket atıyor.şimdi sizin yapacağınız çıkan ilk ıcy ler le hareket etnekle birlikte,yaratığa 5-6 sorti yapmanız.ondan sonra soğumasını yani hareket etmesini bekleyin.sıktığınızda yine kızışacak ve duracaktır.aynı işlemri hep böyle devam ettirin canı iyice azalıp,köşeye kaçmaya başlayıncaya kadar.ama dikkat edin sortileri yaparken fazla kaçırıp sıkmayın.çünkü kaçırırsanız her seferinde ıcy salınımı yapar ve yaratık yok olduktan sınra ıcy lerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.yani yaratık ne kadar az ıcy salnımı yaparsa o kadar iyidir.bende çok kaldı.uğraştım.ıcyler 100bin küsür vuruyolardı.fakat şu da var.eğer yaratık kesildikten sonra patlar kapıya tekrar girerseniz ıcy ler otomatikman yok oluyor.hemen ödülü alıyosunuz :D.

Son düzenlenen: 11 Aralık 2014
  14. s.a arkadaslar bi taraf full hız olsun 10 kalkan diroite yeter skola sıkıp sizi dondurmadan acılın bukadar her seferinde böyle yaparsanız tamamdır

15. MURTYMAN

MURTYMAN User

acele etmeden, soğutarak x2 ile zor olanı yarım saatte kestim. venom kullandım. x3 veya x4 atınca hemen icy çıkıyor. icy çıkınca kaçıp kamikazi ile aldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.