Bu Terslikte Bir İş Var :))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tsunamiii tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tsunamiii

Tsunamiii User

doğruları söylemek her adminin harcı değil diğer adminlerden de bu mutevazılığı bekliyoruz. saygılarımla

[-61LazKopaT61-] bunu beğendi.
  2. sanırım adminin panel dediği oyun yani admin oyuna giremz gibi bişimi demiş ne demiş bu bende anlamadım : ) :) )

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Adminimiz görev saatleri dışında yetkililerin panele girmesi yasak demek istemiş bunu sizinde anlamış olmanız gerekir, lütfen her söylenin altında bir artniyet aramayınız.

İyi forumlar.

4. Tsunamiii

Tsunamiii User

sayın @Kuasar burada bir artniyet varsa oda sizin takımınızdadır haksız ban attığını o adminde biliyordu sırf artniyetli olduğu için bilmeden anlamadan ban attı ve hatasını telafi ettirmek için ise bir girişimde bulunmadı eskiden yanlış ban atıldığında direk açılırdı bunda oda yok.

2 nci bir husus ise bot ismi söyledim reklam yapmaktan çetten 1 ay banlandım çetim açıldı ve bot ismi kullananları reportladım banlanmadı supporta şikayet ettim cevaplar işte karşınızda bakalım kim iyi niyetli kim artniyetli takım olarak

gerekli incelemeler yapılacak diyor yapılan hiçbir inceleme yok buyrun birdaha düşünün kim artniyetli. teşekkürler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2018
  5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Chatla ilgili şikayetlerinizi chat adminine değil sportta yazmalısınız bu konuda chat admini bir şey yapamaz, chat adminine sitem etmeyiniz.

Size zaten sport tarafından gerekli cevaplar verilmiş eğer kural dışı bir durum varsa gerekli işlemler yapılır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2018
  6. Tsunamiii

Tsunamiii User

haksız olduğunuz yerde mesajları silin tabi :D kafanıza göre.. sonra bize her şeyde art niyetten bahsedin :) biri ne yazdığını bilmez biri mesajlara saçma sapan alakasız cevap verir biri oyundan anlamaz diğeri gelen mesajları translate den yanlış çevirir :D sokakta kolundan tutup ta admin yaptığınız adamlardan ne bekliyorsun :) artemis admin çok mu arıyon böylelerini :D

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Açıkçası çok arıyoruz biliyor musunuz?Çünkü kimse başvurmuyor. Eğer forum takımımızda görev almak isterseniz, günün belirli bir bölümünde her gün aktif olurum derseniz, forum takımımıza beklerim. Böyle bir durumunuz varsa, lütfen Sohbet odasına konu açın. Mesajınızdaki resimli bölümü de ben sildim. Sebebi ise şu kuralı ihlal:
    • Kullanıcının destek ekibi ile görüşmesi özeldir ve herhangi bir yerde paylaşılması yasaktır.
      Üye uyarılır ve aynı davranışın devamı halinde 7-15 gün süre ile uzaklaştırılır.
    Tüm kurallarımıza buradan erişebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.