Bu uridium ile ne yapayım sizce ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Draxed tarafından 2 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Draxed

Draxed User

8 iris 2 havocum pet, silah herşey tam ve elimde 340 bin uridium var, uridiumu x2 indirimle beraber zetada kullanmayı düşünüyordum ama zeus günüymüş bugün ve bildiğim kadarıyla ayda 1 geliyor. 300 e yakın kutu alabiliyorum ne yapayım sizce acil cevaplar mısınız ?

2. G(i)-HuN

G(i)-HuN User

anahtar almak yerine zeta kapısı yapman daha mantıklı,x2 var zetadan 50 anahtar ayrıca 100 günlük dosyası gelir.arge yapmanada katkısı olur.Havoç ta çıkarsa ne ala.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. coder545

coder545 User

x2 gununde iyi bir indirim gelirse indirim paketi cek uri bitene kadar zeta yap %5 %10 indirim gelirse yapma urin biriksin

JUPlTER bunu beğendi.
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımız gibi bende uridium ile anahtar yerine zeta kapısını öneriyorum:)

Kapı ile bir günlük dosya,ganimet ve havoc kazanma ihtimali ile daha karlı ve çok yönlü bir gelişme kaydedersiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.