Bu web sayfası kullanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben arkaplanda mesela açık artırmaya basıyorum 5-6 saniye bekliyor sonra bu web sayfası kullanılamıyor diye bir hata veriyor yeniden yükle diyorum bir şey olmuyor internetim de kötü değil hızlı bazen 1 kere yeniliyorum düzeliyor bazen 10 dk düzelmiyor bunun çözümü nedir ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Modeminizden kaynaklı bir sorun olabilir lütfen bu hatayı aldığınızda modeminizde ki lambaları kontrol ediniz.

İyi Forumlar

3. malıbu44

malıbu44 User

diğer sitelere rahatlıkla giriyorum darkorbit'e zor bela 10 dk da zor girdim .pc de çerez tutmuyorum net den kaynaklı olsa diğer sitelere girmez diye düşünüyorum.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Dns ayarlarınızdan kaynaklı olabilir ayrıca anti-virüs programınız aktif ise devre dışı bırakınız.

İyi Forumlar

5. Anti virüs programını devre dışı bıraktım ve internetten değil normal bir şekilde oyun oynayıp kasılabiliyorum sadece arka planda hangar dükkan vb şeylere giremiyorum çerezleri de sildim

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Farklı bir tarayıcıda denediniz mi ve hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

İyi Forumlar

7. Google chrome kullanıyorum internet explorer da hiç açılmıyor

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tarayıcınızın , Çerezleri tutma ( Geçmişi Hatırlama ) özelliğinin açık olduğundan lütfen emin olunuz.

Dark Orbit sayfasının düzgün çalışabilmesi için , Tarayıcınızın 3. Taraf çerezleri tutabilmesi gerekmektedir.

Keyifli Forumlar

9. aynı sorun bende de var. aynen arkadaşın dediği gibi oyun oynanıyor fakat hangar, dükkan, pilot profili vs olduğu sayfa yenilendiği zaman bu hata çıkıyor. tüm tarayıcıları denedim ve dns ayarlarımı değiştirdim fakat çare yok. sürekli bu sorun var. oyuna girebilmek için arka arkaya pek çok kez kullanıcı adı şifre girilen yerden oyuna girmeye çalışılması gerekiyor.

10. bende de bu sorun var, ben de bir çözüm bulamadım henüz

11. Merhaba ,

Arkadaşlar bazı tarayıcıların proxy ayarı var aktif olabilir , ayrıca proxy programı v.b. yada DNS kullanımı bu tür sıkıntılara neden olabiliyor. Tarayıcı ayarlarınızı kontrol edin ve ayrıca DNS ayarlarınızı da kontrol edin. Eğer DNS aktif ise iptal edin Otomatik DNS aldırın.

İyi forumlar.

12. GOD-ZİLLA

GOD-ZİLLA User

bu fm ler falan yalan söylüyor arkadaşım inanma bu sorun tamamen darkorbit kaynaklı ve yaklaşık 2 aydır falan var. yok modemi kapatıp aç. yok başka tarayıcı denediniz mi. alay ediyolar bizle fark etmiyomusunuz. bunun başka açıklaması yok ya da robota bağlamışlar sonuçta darkorbit onlara ne veriyoki babalarının dükkanı değil yani. evet bu sorun 2 aydır devam etmekte çözümü ise modemden ethernet kablosunu söküp takmak ya da ağ bağlantılarım dan ethernet i devre dışı yapıp tekrar etkinleştirmek.

13. Merhaba ;

Şöyle söyleyeyim, bir sorun var ise ilk önce alternatif yolları denemek zorundayız. Alternatif yollar denendi, ve bir çözüme ulaşılmadı mı? O zaman deriz ki "oyunda bir problem var ve biz bunu bir teknik ekibe iletelim". S-Mod'um ve Admin'im size gereken alternatif yolları söylemiş, ve yine çözüme kavuşulmamış. Bana da konuyu teknik ekibe iletmek düşer.

Durum teknik ekibe bildirilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.