Bu web sayfası kullanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit sayfaları arasında geçiş yaparken bazen 5-10 dk boyunca ''Bu web sayfası kullanılamıyor'' hatası alıorum. Anlamadıgım nokta şu bazen geçişler aşırı hızlı ve oldukça düzenli ama bazende insanı bezdiriyor.
    -Flash player'ı daha bu gün 30 dk önce güncelledim.
    -İnternetimde sorun yok diger internet sitelerinde 0 hata.
    -Bilgisayarımdan kaynaklandıgını düşünmüyorum oyunu oynarken darkorbit hataları dışında kasmamıştır.
    -Bilgisayardaki bütün virüs koruma programlarını Devre Dışı yaptım olmadı.
    -chrome://plugins'den flash playeri devre dışı bırak denmişti devre dışı braktım sonra aktif hale getirdim. Aklınıza gelecek herşekilde denedim devre dışı bıraktım adobe flash player'ı F5 ledim yok gelmedi sayfa etkinleştirdim F5 attım yine yok.
    -Bütün bunları yaptım olmadı sonra üzerinden 5-10 dk geçti sorun çözüldü. 5-10 dk sonra yine aynı şey ''Bu web sayfası kullanılamıyor'' hatası geldi.
    -Sorun bendenmi kaynaklanıyor yoksa tekrar bi saldırımı var Darkorbit'e ?
    -Eger bu Web sayfası hataları devam edecekse Darkorbit indirme seçenegi olsun isteyen Tarayıcı üzerinden oynasın isteyen bilgisayarına indirsin oynasın.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. Aynı sorun bende foruma girerken oluyor.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Çeşitli saldırılardan dolayı bu şekilde oyunda sorunlar oluşmaktadır. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.