Bu web sayfası kullanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve benimse21 tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benimse21

benimse21 User

Krdşm bu sorun neden hala düzeltilmedi oyun yapımcıları nedemeye yapımcı adı altında görev yapıyor bu sorunu biran önce çözzeniz iyi olacak yoksa oyunu bırakacam soğudum zaten oyundan buda tuzu biberi olacak yeter artık yeeeeterrrr.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun herne kadar oyundan kaynaklaniyor gibi gorunsede ayni problemi 3 gun bende yasamis bulunuyorum ben ttnet kullaniyorum ve aradigimda internet hattimda anlikbkopmalar ve baglanti sorunlarimda yavaslama oldugunu bildirdim ve internet hattimi guncellettirdim ve hatta ts kullaniyoruz ve kiraldigimiz ts sunucusu bile ttnet te sorun oldugunu kisa zaman sonra duzelecegini bile.soylemisti bence internet saglayicinizi arayarak durumunuzu gecikmeden bildiriniz.

3. benimse21

benimse21 User

Nefes modum peki neden hep darkorbitte yaşıyoruz bu sorunu bende ts kullanıyorum orada sorun yaşamadım şuana kadar ayrıca diğer hiçbir sitede böyle bir problemle karşılaşmadım neden herkes topu başka kişilerin üzerine çekiyor merakediyorum neden darkorbit sorduğum herkes yaşıyor bunu bende olurken diğer arkadaşta olmuyor onda olduğunda bende olmuyor bu sorun veya 10 dk 15 da bir gidip geliyor 2 gün öncesine kdar düzelmiş gibiydi dün yine başladı bugünde aynı devametmekte .

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakiniz su ornegide vermeknistiyorum simdi ben merkezde oturuken merkeze bagli bir ilcede ayni internet baglantilari ayni olmuyor maalesefki Türkiye internet alt yapisi hala gelismis degil tabiki oyun kaynakli problemler olabiliyor olmuyor degil bunu zaten inkar etmiyoruz sadece ben kendi deneyimimden yola cikarak size yön tayin ediyorum oyun internet icin cok fazla veri alisverisi yapmakta oldugundan kopmalar ve baglanti hatalari olabiliyor sikayetiniz ve pc ozelliklerinizi yazarak ve hatta baglanti kurdugunuz saglayicniz ve girmekte oldugunuz bolgeyide belirterek supporta bildirebilirsiniz.

Telefondan yazdigim icin bazi harf kaymalari ve eksikler olabilir simdiden ozur dilerim.

5. Bişey demiyim diyodum ama canıma tak etti. DDOS saldırısı bahanesiyle serverlar kilitleniyor ve sözde harıl harıl çalışan teknik ekip düzeltemiyor. Kimse kusura bakmasın da bunca insan enayi değil. Birkaç gün giremedim kış takvimim gitti belki görevleri de gitti ve dolayısıyla başarılar da gitti. Hiç düzeltmeye çalışılıyormuş gibi durmuyor. Üst yetkilerden açıklama ve bu mağduriyetin telafisini bekliyoruz.!

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Nefes Modumuzun da belirtmiş olduğu gibi,oyundan kaynaklanan problemleri sürekli iletiyoruz.Yapılması gerekenleri sonuna kadar yapıyoruz.Fakat internetten veya saldırılardan kaynaklanan sorunlara yapacak pek bir şeyim yok.

Size yardımcı olmak adına buradaki vereceğim linki incelerseniz faydası olacağını umuyorum.

Bunun yanında aşağıdakileride yapmanız sizi rahatlatacaktır.

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyin
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - Gerekirse tarayıcıları tamamen kaldırıp en baştan kurabilirsiniz.
    - Flash Player güncel değilse güncelleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.