bu web sayfası kullanılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..YAKISIKLI.. tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr4.darkorbit.bigpoint.com ana makinesine bağlantı kesildi. başlıktada yazdığım gibi zırt pırt bu meşaj çıkmakta ve ana sayfa açılmamaktadır...farklı tarayıcı ve farklı pc lerden aynı sorunu alıyorum...dns değiştirme çerez ve önbellek temizleme modem reset falan hepsini defalarca denedim ..yardım edeck kimse varmı..modlardan yardım istemiyorum nasıl olsa onlar gereksiz bir link koyup bura yazın diye başlarından atıyorlar..
    saygılar...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kimseyi başımızdan atmıyoruz yada atmaya çalışmıyoruz.

Eğer standart çözümleri denedi iseniz bir çözüm alamadıysanız , DDoS Saldırıları nedeni ile erişim sağlayamıyor olabilirsiniz.

Çünkü DDoS Saldırıları nedeni ile zaman zaman sunuculara erişimde sıkıntılar yaşanıyor.

Biraz sabırlı olarak , daha sonra tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Keyifli Forumlar

3. aynı sorun bendede var.iki haftadan beri öyle diyorsunuz admin kardeşler..hala bu ddos saldırıları için önlem alamadıysanız kapatın gidin dükkanı.zaten bizde oyuna giremiyoruz.sizde gidin evinizde ********* oynayın...yada aldığınız parayı hakedin ve çözüm üretin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2014
  4. Merhaba ,

Dünyanın en iyi korunan sistemlerine bile saldırılar yapılabilirken bu tarz yorumlarınız komik geliyor. Pentagon , FBI v.b. kurumların sistemleri bile çökertiliyor yada geçici bir süre olsa da hack'lenebiliyor. Dışardan bakınca çok basit oluyor konuşmak. Eğer o kadar kolay olsaydı oyunda bu kadar sıkıntı yaşamazdık.

Ayrıca başka oyunlardan bahsetmeyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.