Bu Web Sayfasına Bağlanılamıyor Hatası Nereye kadar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nuri34 tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nuri34

nuri34 User

Selamunaleykum arkadşalar bu anasayfada Sorun var ama hala giderilmiş değil oyun ekibine bundan bahsettiniz mi bilemiyorum ama 4 gündür bu tr1 de anasayfa sorunu var ve hep tekrarlıyor beyaz ekrana düşüyor ne yaptı isem hep aynı tr1 serverleri dışında bağlanıp bakmak istedim sorun yaşamadım şuanlık ama tr1 oyuncusuyum anasayfa gidiyor bekleki açılsın sürekli aynı problem lütfen ilgilenin artık bu sorunla.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Denemelerim sonucu anasayfa erişimde sıkıntı bulunmamaktadır. Çerezlerinizi ve önbelleğinizi temizleyiniz. Farklı tarayıcılardan deneyiniz. Farklıs erverlara girebiliyorum demişsiniz. Geminizin yasaklanmış olabilme ihtimaline karşı support ile iletişime geçiniz.

Keyifli Forumlar

3. nuri34

nuri34 User

papatya moderatörüm anasayfam yaasklı olsa hiç giremem 15 dkda veyahut yarımsaatte bir girilebiliyor anasayfaya oyunada giriyorum ondan sonra sorun yok yalnız böyle birşey daha yeni oluştu 4 gündür var lowda bitakım değişiklikler yapacağız diye oyunu mahvettiler oyun içindede sorunlar oluşuyor bunu kimsenin gizlemesine gerek yok biliniyor zaten sadece tr1 serverinde sorun yaşadım baktım kontrol ettim diğer serverlerde sorun yok anasayfalar akıcı dilimde tüy bitti sporta yazıyorum aynı buraya yazıyorum aynı ne yapacağız bu konuda yardımcı olsanız çerezlerle ilgisi yok modemle ilgisi yok hepsini denedim bi çerezdir gidiyor anlayamadım zaten bunu canavar gibi ps var elimin altında oyun kaynaklı sorun bana dönüyor.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bizler sorunları daha detaylıca anlamaya çalışırken sizlere prtaik bazı ufak çözümlerde sunuyoruz burada kişileri hiçbirşey bilmiyor evya yapmadı türünden en ufak ayrıntısından başlıyoruz. Bahsedilen server hakkında özel bir çalışma yapıldığını sanmıyorum en azından bilgisi bizlere ulaşmadı. Oyundaki abzı sorunlardna dolayıda o serverda oluşuyor olabilir. Sorunu teknik ekibe bildireceğim.

Keyifli Forumlar

5. nuri34

nuri34 User

Papatya cm teşekkür ediyorum Lütfen bildirin tekrar söylüyorum diğer serverlarda yaşamadım hesap açtım özellikle denedim akıcı ama tr1 serverinin ana sayfası Bu web sayfasına bağlanılamıyor hatası veriyor chatte sordum yaşayan varmı diye olumlu benden hariç birçok kişi yaşıyor ts de arkadaşlara soruyorum onlarda aynı cevabı veriyorlar çözülmesi dileğiyle kolay gelsin. kitlenmesi uygundur.

6. Aynı sorun normalde foruma girerken veriyordu.

Şimdi ise ek sayfa açtım açık artırma için bu sayfa kullanılamıyor diyor.

Sorun genel.

7. bende 3 gündür oyuna gıremıyodum az önce girdim
    kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra girişe basıyodum beyaz boş bi ekran gelıp kalıyodu

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bağlantı şikayetlerinizi raporla üst mevkilere iletiyoruz ancak bizlerin forum üzerinden yapabileceği birşey yok.Teknik ekibin bilgisi dahilinde ve bir takım sisteme saldırılar sonucu oluşan bu tür hatalar.

İyi forumlar

9. Ya ben 3 saat oyuna giremedim ne yaptıysam açılmadı tarayıcı silip yeniden yükledim yine açılmadı. Çılgın cubi başladı oyun gitti.
    birden bağlantı kopuyor anasayfa en az 20 dakika gidiyor

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternet bağlantıları bölgelesel olarak değişim gösterebilir birileri oyuna girerken birileri giremez buda internetin hızı ile alakalı bir durumdur şuan genel bir sorun gözükmemektedir sorunlarınızı supporta bildirebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.