BU ZAMANA KADAR BANLANAN TÜM HESAPLAR AÇILSIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLaS[AmeD] tarafından 13 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TÜM BANLANANAN HESAPLARMI AÇILSIN

1. YARIM EKMEK DÖNER ISMARLAYANLARIN HESABI AÇILSIN

100,0%
  2. KOKOREC ISMARLAYANLARIN HESABI KAPANSIN

100,0%
  3. TOSUNU KURBANDA KESELİM

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLaS[AmeD]

uLaS[AmeD] User

DO ekibi işine gelince hesabı neyden kapanırsa kapansın açıyor işine gelmeyince açmıyor Beraber dürüm yediği oyuncuların hesapları kapanınca açıyor Beraber cacık yediği hesaplar ban alınca açmıyor adalet olsun tüm hileden, bugdan , her ne sebeble olursa olsun kapanan hesaplar tamamen açılsın onlardanda tp şeref silinsin mesela merkeva oyuna ne yaptı hesabada artısı olmadı sadece daha fazla rsb harcattı daha fazla güçlendirici o hesaplarda açılsın tüm kapanan hesaplar açılsın ADALET İSTİYORUZ ADALET BENDE YARIM EKMEK DÖNER ISMARLARIM SİZE

2. -Star-

-Star- User

Ne uyarı yapacaksın, ne de üç gün, bir hafta , iki hafta diye ayıracaksın cezaları.Basacaksın banı en ufak bugda bak bakayım yapabiliyor mu.Genelleme yapmak istemem ama bu oyunu 2008'den beri oynuyorum,onlarca insan tanıdım.Gemisi zamanına göre full+full olan bir çok abi dediğim insan tanıdım, on kişiyse o tanıdıklarım en az sekizi bot kullanırdı.Birbirlerinin telefonlarını,kullanıcı adlarını,şifrelerini paylaşırlardı.Hâlâ oynuyor bunlardan TR3'te bir arkadaş,adı tolga.Babası,babasının arkadaşlarıyla falan oynardı oyunu,hâlâ pvp de kutu topluyor poyraz efendi,buradan ona selamlar olsun okuyorsa eğer.Anlayacağın bir kere yapan adam ceza almazsa tabii ki devam eder hileye hurdaya.Bu oyunu temiz oynayan en ufak bir kitle bile varsa ben ban açılmasına falan dibine kadar karşıyım.Yapmayacaksınız abi,adam gibi oynayacaksınız.Adam gibi oynayın,sözüm meclisten dışarı,ne chatte ağlayın ne de forumda.

3. KANUN

KANUN Guest

Bu nasıl bir düşünce;

Hem banlama olsun diyorsun hemde kapatılan hesaplar açılsın diyorsun.

Asla dediğiniz gibi bir şeyin olması imkansız. Az önceki konunuzda da yazım büyük harf kullanma

Bu nedenle konunuzu kilitleyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.