bütün glot hı sattı hacı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve has11 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. has11

has11 User

tasarım almıştım bakarken yanlışlıkla sat butonu açıldı ve kendi kendine satınca bütün gemim gitti gloth ı komple sattı bütün tasarımlar herşey satıldı bunu isteyerek yapmadığım aşikar ve gemiye ve geliştirmlere kaç para harcadığımı bilmiyorum ama kesinlikle 500 lira nın altında değildir yardımcı olursanız sevineceğim...200.000 c yüzünden kaç 100.000 UU luk zaman emek herşeyi sildi şu anda şoktayım temiz konuşmak için kendimi zorluyorum .....

2. Gemi tasarımları satılamaz. Sadece gemi satılabilir.Gemiyi sattığınızda da bütün ekipmanlar envantere gönderilir.
    Endişe etmenize gerek yok , Yeni bir Goliath aldığınızda Tasarımlar yine çıkacaktır.
    Ayrıca diğer ekipmanları da envanterden gemiye atıp , Aynı şekilde dizersiniz.

3. Hacı her yere de yazmışsın. :D Bir kez daha diyorum. Sadece Gemi satılır..

Keyifli Forumlar : )

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler. Gemi satıldığında tasarımlar hala mevcuttur, satılma gibi bir durum olmaz. Ekipmanlarınızda envantere düşer. Tekrar bir goliaht aldığınızda tasarım kısmında yeniden tasarımları göreceksiniz, tekrar ekipmanlarınızı kullanabileceksiniz.

Ayrıca SAT tuşuna basmadan sistemin nasıl sattığınıda anlamış değilim. Böyle bir teknik sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, teknik bir sorununuz var ise oyununuzun anasayfasında sağ üst kısmındaki "?" tıklayarak support ile iletişim kurarak destek bekleyebilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğindne kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.