Büyük Ekran. (Bi bakın bence)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum ve arkadaşlar ben laptop dan baglanıyorum darkorbite ve ekranı birz küçük eskiden tamdıda şimdi adamların videosunu izliyorum. Sanki adamlar evin televizyonundan oyunu oynuyorlar okadar geniş. Ben yeni birr ekran almayı düşünüyorum kaç inç aralıklı olsun ve laptopa bagladıgımda darkorbit ekranı büyür demi ?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eğer ekran geniş olsun istiyorsan en az 22 inç olan bir ekran düşünmelisin....

3. Merhaba,

Ben şahsen bilgisayarımda 23'' yeri geldiği zaman da salonda televizyona HDMI ile bağlayıp oynuyorum. Yani siz düşünün kaç inch almanız gerektiğini :)

İyi Forumlar.

4. Modum bende laptop'u saolundaki lcd ye baglıyorum fakat oyun ekranı aynı laptop taki gibi küçük kalıyor yazılar falan büzüşüyor. Yani ayarlarını yapamıyorum. Ekran alırsam bende en az 23 inc alırımda korkum lcd deki gibi olması. Modum ayarlarını nasıl yapıyorsunuz kısa bi anlata bilirmisniz bende HDMI ile baglıyorum arada geniş oluyor tamam ama ''+'' ''-'' tuşlarına falan basıyorum bi degişik lik olmuyor heralde bilgsayardan tv ye aktarmada sorun var ayarlarını yapamıyorum. Modum sizde masallahınız var 23 inc ekranda yetmiyor size :):)

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum anlamadım şimdi siz tvye mi bağlıyorsunuz büyük ekranda güzel oynanıyor mu

6. Merhaba,

Oyun ayarlarından ekranı otomatik ayarlamayı açıyorum. Kendisi ekran boyutuna göre ayarlıyor. Ayrıca ekran kartınızın driverından oto senkranizasyonu da açın ve driver güncel olsun.

Bütün foruma hakim olabilmek için büyük ekran şart :p

Aynen tvye bağlıyorum. Televizyondaki HDMI çıkışıyla bilgisayardaki HDMI çıkışını kabloyla bağlıyorum. HDMI hem ses hem de görüntü iletimi yapabiliyor. Böylece oyun sesini ve görüntüsü televizyona aktarıyorum. Eğer uzaktan oynarsam zevkli oluyor fakat ekrana yaklaştıkça ekranın her tarafını takip edemiyorum aynı anda :)

İyi Forumlar.

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum ben laptoptan hdmı girişiyle monitöre bağlıyorum neden olmuyor?

8. Merhaba,

Olmuyor derken? Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor?

İyi Forumlar.

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

aynen hiç

10. Merhaba,

O zaman bağlantınızı tekrar gözden geçirin. Kablodan veya bağlantı noktalarından kaynaklanmadığından emin olun. Sonra Bilgisayarınızın içerisinden ekran kartı driverınızdan sürücü seçin.

İyi Forumlar.

11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum şimdi deniyorum

12. Merhaba,

Denedikten sonra sonucu buradan bizimle paylaşın, yardımcı olmaya çalışalım.

İyi forumlar.

13. Modum bende HDMI ile bagladıgımda lcd ye laptop u görüntü geliyor fakat adamların videolarını izliyorum onlarda geniş ekran olunca gemi küçük harita falan büyüyor bende gemi falan büyük aynı laptop ekranındaki gibi harita falan küçük kalıyor. Yani görüntü kalitesi düşüyor gemi büyüyor harita falan aynı. Degişik yani

14. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum yine olmadı neyse gerek yok olmasın canım ben yinede oynayabiliyorum sorun yok

15. Merhaba,

Buna benzer bir ekran kartı driver'ı olması lazım. Oradan ayarlamanız gerekmekte.

İyi forumlar.

16. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Bilgisayarı LCD ye bağladıktan sonra sol alttaki FN tuşuna basılı tutarak üstteki F tuşlarında ekran resmi olana basın, monitörün yansıtıldığından bilgisayarın haberi yok, o nedenle görüntü bilgisayardakiyle aynı oluyor, bilgisayara Fn+F8 yaparak durumu açıklayın. Sorun çözülebilir, sonucu tekrar bildirin.

İyi Forumlar.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  17. Modum bende f1 de ekran resmi var basıyorum win8 kullanıyorum ben sa taraftan seçenekler geliyor orda.
    1-Yalnızca kişisel bilgisayar ekranı (Laptop ekranı tek kullanılması)
    2-Yinele (Laptot ve LCD de aynı görüntü)
    3-Genişlet (Bi ekrandan diyer ekrana görüntünün devamı geliyor.Yani genişletiyor ekranı)
    4-Yalnızca ikinci ekran(Sagdece LCD yi kullandiyor)
    Modum ben bu durumda hangisni kullanayım ?
    Normal 2-Yinele seçenegini kullanıyorum onda olmuyor hangsini önerirsiniz ?

Modum benim ekran kartım farklı heralde sizinkinden bende hiç öyle seçenekler yok yani hiç öyle bişeyle karşılaşmadım bilmiyorum ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2015
  18. Merhaba,

Donanımsal arıza da olabilir. Sürücülerinizi kontrol etmenizi öneririm.
    Farklı bir driver yüklü de olabilir. Eğer yoksa buradan bir müdahalede bulunamam maalesef.

İyi Forumlar.

19. Modum yeni ekran almayı düşünüyorum o yüzden bu sonra alırım ekranı yine aynı sorunla karşılarşırım diye bu konuyu açtım artık ekranı aldıgım yere götürüp orda ekran kartınımı arttırız bilgisayarın ne yaparız bilmeme ama kesin teknik bi hatadan oluyor bunlar. Artık bi bilgisayarcuda çözecez sorunu.

20. Merhaba,

Bir de ekran kartı marka modelinizi yazıp googledan driver arayıp yüklemeyi deneyin. Yüklüyse güncelleştirin.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.