Büyük Fedakarlık Görevi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 666_stigmata_666 tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,

Aldığım görevde sıradaki yapmam istenen şey de

-Yok Ol!

yazıyor. Ne yapmalıyım?

2. patlayacaksın heralde

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok olucan radyasyonda patla mesela yada rutbe onemli ise yaratiga patla

4. Teşekkürler arkadaşlar.

5. önemli değil modumuzdan konunun kilitlenmesi iste :)

6. Merhaba ,

Tam olarak görevde ne yazıyor yada açıklamalarında ? Belki de radyasyonlu bölgede patlamanız gerekiyor olabilir.

Görevle ilgili resim ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

7. Sorun çözülmüş adminim. Uykusuzluk var galiba :)

8. Merhaba ,

Kesin çözüldü diye yazmamış sadece teşekkür etmiş. :) Bir süre daha açık bırakıyorum ki gerekli durumda yazabilsin. :)

İyi forumlar.

9. [​IMG]

Görev bu şekilde. Goli Avcısı başlığıda tesadüfen bu akşam bana geçti. Aslında patlamam gerektiğimi kamufle işe yaramayınca tahmin ettim ama birde forumda sorayım dedim patlayınca başlık gidecek sanırım boşuna patlamayayım.

10. Açıklama yazan kısımda neler yazıyor baktınız mı ? Resimdeki en başta olan yerde.

Büyük olasılıkla 3-4 haritasında patlamanız gerekiyor. Radyasyonlu bölge yada npc ile olabilir. Açıklama yazan bölümü kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca başlık düşman imhasında geldiyse patladığınız zaman gidecektir.

İyi forumlar.

11. Bu madencileri Sibelon'lardan ve diğer tehlikelerden kurtardık. Şimdi de araçlarını işgal altındaki asteroidden emniyetli bir yere giderken eskortluk yap. "Herkes buradan çıkmaya hazır ve sana söz verdiğim uzaylı istihbaratı da bende. Harekete geç, ben de sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım.". Daha fazla uzaylı yaklaşıyor. Oraya hemen git ve ne pahasına olursa olsun Huysuzu çıkar!

Açıklama bu şekilde Modum. Başlık npc patlatınca geldi. Npc patlatarak alınan başlık patlayınca gidiyomu? Cevabınızla beraber konu kilitlenebilir.

12. Merhaba ,

Oyuncular bilerek yada bilmeyerek patlayarak NPC'ye geçirebiliyorlar. O npc'yi kesen oyuncu ise başlığı kendisine alıyor. Eğer patlarsa o başlıkta patlatana ( NPC / Oyuncu ) geçer.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.