Destek Büyük kaçış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar denetim kulesinde büyük kaçış isimli bi görev var Soğuk dalga galaksi geçidini tamamla(kolay) diye bu ne oluyo nerden girebilirim galaksi geçidine ?

2. oyundan cık tekrar gır 1-4 ortada kapı ordan atla delık var

3. Heterodox

Heterodox User

x4 haritalarında ortada bulunur gittiğinde görürsün

4. sizler bizlerle dalgamı geçiyorsunuz 3-4 kez başarısız denemeden sonra zor kapıda son yaratığın canını dörtte bire indirmeyi başardım ancak çıkan yaratıklar 200 ü geçmiştir ayrıca bağlantı koptu gitti şimdi sıfırdanmı başlıycam harcadığım x3 ve sab 50 mermileri kamikazi ve gemi tamir için harcadığım pet yakıtını saymıyorum bile bu kapıyı bitiren varsa söylesin imkansızzzzzz
    nedeniyse ekran çok doluyor yaratıklar yüzünden ve ekran kartım 2gb hd olmasına rağmen kaldırmıyor kilitlenip kalıyorsun

5. aynı sorundan aynı sorundan bende muzdalibim ... okadar cephanem boşa gitti.

6. webce

webce User

arkadaşlar SCOLL la sureklı sıkmayın 3 sanıye sıkın 10 sanıye menzıl dısında bekleyın sıkdıkca ice cıkıyor ve cok uzun ve zor oluyor kesmesi

7. llTheKara

llTheKara User

Oncelikle sakin ol internetin ve pc inde problem vardir hem yapamadin diye dunyanin sonu degil sana 20 hayat vermisler hayat bile bu kadar şans vermez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.