Büyük Ortak server (TR için)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

  1. Evet

    oy sayısı 6
    75,0%
  2. Hayır

    oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilebilir

    oy sayısı 2
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

    zorask User

    Mrb arkadaşlar adındanda anlaşılacağı gibi büyük bir ortak Server kurulsun. Ama bu server çok farklı olarak diğer tr (tr1-...-tr6) hesaplarımızdaki 20 level ve üstü isteğimiz gemiyi bu servere çekebilelim. Özeliklerini sırayla sayarsak.
    1- Yeni kayıt almayacak. Diğer tr serverlerindeki istediğimiz gemiyi buraya taşıyacaz.
    2 Servere giriş en az 20 level ve üstü hesaplarla olacak. (böylelikle diğer serverlerdeki 20 level altı hesaplar daha rahat gelişebilir)
    3- Tamamen yenilenmiş daha büyük haritalar ve yaratıklar yeni görevler.
    4- ve son olarakta değişik pvp sistemi ve grup veya takım savaş haritaları.

    Esik olabilir geliştirilmesi veya değiştirilmesi gerekenler olabilir. Ama böyle yeni bir server açılmasını istiyorsanız konuya destek vererek üst yönetime sesimizi duyuralım. Şimdiden herkese teşekkürler iyi oyunlar.
     
    Son düzenlenen: 21 Haziran 2016
  2. WightPro

    WightPro User

    olabilir ama yapmaz bu oyun bunu.
    konunda anket yok
     
  3. Oyunda ki çevrim içi oyuncunun azalmasında ki tek sebep çevrim içi olan oyuncunun ayrılmasıdır. Oyunda zincirleme bir reaksiyon oluştu, gelen yenilikler sebebiyle oyuncular ayrıldı, o oyuncuların ayrılması ile beraber çevrim içi olan oyuncu sayısı düştüğünden dolayı bu sefer çok daha fazla oyuncu oyunu bıraktı. Bunun için bence en mantıklı çözüm Global Sunucular ve Sunucu Birleşmeleridir. Bu sayede oyunu yetersiz oyuncu sayısından bırakan oyuncularında oyuna geri döndürülebilmesi sağlanabilir.

    Peki bu nasıl olacak? Fazla uzun olmadan kısa ve öz anlatıyım. Öncelikle Almanya lokasyonlu üç tane Global sunucusu açılmalı. Global 1, Global 2, Global 3. Bu sunucular mesela oyunda yüz sunucu olduğunu eğer varsayarsak, en dolu olan 10. sunucunun kayıtlı olan oyuncu sayısı hacminde bir başvuru kapasitesi olacak. Peki başvuru'dan kastım nedir? Bu üç sunucu açılacak belli bir süre (1-2 hafta) başvuru alacak. İsteyen herkes bu üç sunucudan birine başvuracak. Başvuru yapanlar kabul edildiklerinde gemileri hiç bir kayıp olmaksızın başvurduğu sunucuya geçirilecek. Bir klan yöneticisi'de klanını istediği sunucuya geçirebilecek, eğer üyeleri'de klanın taşındığı sunucuya başvuru yaptılarsa klanın üyesi olarak başlayacaklar sunucuya. Bu sunuculara yeni oyuncu kayıtları da olacak. Bu üç sunucu'da başvuru süresi zarfında %70 doluluk yakalarsa, yeni bir sunucu daha eklenecek (Global 4). Şimdi başvurular bitti 5 tane Global sunucusu açıldı. Geri kalan sunucular yaklaşık bir hafta boyunca çevrim içi olan oyuncu sayısı gözlemlenecek ve gözlem sonrasında sunucu birleşmesi olacak. Son olarak'da oyun içi oyuncuların sevineceği ve eski oyuncuları oyuna katmak amacıyla motive edici yenilikler getirilmeli mesela LF-4'lerin, Apis-Zeus parçalarının kutulardan çıkma şansı artırılabilir. Ve bolca etkinlik ve indirim yapılabilir.

    Artık sohbet kanallarında robot gibi bilgilendirici metin paylaşan yöneticiler olmayacak, bunları oyuncunun kullandığı dilde gerçek robotlar üstlenecek. Bu Global sunucularda'da geçerli olacak. Global sunucularda her dilden sohbet yöneticisi öncelikli olarak ana dilinden sorumlu olacak, oyuncuların sorunlarına, sorularına cevap verip, sohbet'i kontrol edecekler. Global sunucunda herkesin şirket paneli gibi sadece aynı dili kullandığı kişilerin girebileceği bir panel daha bulunacak. Orada istediği gibi kendi dilinden sorup kendi dilinden cevap alabilecek. Global panelinde ise ana dil İngilizce olacaktır.

    Ayrıca yakın zamanda Artemis Adminimiz yeni bir sunucu gelebileceğini açıklamıştı. İnşallah TR-7 gibi bir sunucu olmaz. Eğer olursa çevrim içi sayısı hiç olmadığı kadar düşer. Fakat dediklerimden sonra başvuru kabul etmeyen bir Global Sunucu yapılabilir. Mesela Global 1 yeni kayıt kabul etmeyebilir eğer böyle bir planlarınız varsa.

    Bunlar olursa hem eski oyuncular oyuna geri gelir, hem yeni oyuncular aramıza katılır. Oyun sunucuları daha dolu bir hale gelebilir.

    Yorumlarda Göreceğim Açıklanması Gereken Sorular İçin Bölüm

    Farklı sunucularda aynı rumuza sahip oyunculara ve klanlara ne olacak?
    İlk başvuran kendi kullanıcı ismiyle devam edecek. Geç başvuranlar ise başvuru ekranında yeni rumuzlarına karar verecekler. Eğer rumuzlarına çok sadık iseler başvuru isteğini iptal edip kendi sunucusunda devam edebilecekler.​
     
  4. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Bu bölüme açtığınız konulara anket eklemelisiniz.

    Ayrıca bununla ilgili daha önce açılmış konular vardır,onlara düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

    Yetkililerimizin en son yaptığı açıklamaya da buradan ulaşabilirsiniz.

    Keyifli Forumlar.
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.