BÜYÜK SORUN ve HAKSIZ KAZANÇ !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sevgili arkadaşlarım ve sayın modlarım,
    Bugün açık arttırmada 17:00-18:00 ihalesinde teklif verdiğim Darbe Puanı Desteği (HP-Bo1) bana şu şekilde geldi.
    Bende 2m civarı kredi vardı 2m krediyi dp desteğine verdim.
    Ama sorun şu ;
    2m kredim geri geldi ama bo1 desteğide geldi.
    Bu da kanıtı
    (resim koyamadım olmadı)

''Selam ***DΛИGΣЯOUS___,

Darbe Puanı Desteği (HP-B01) için verdiğin teklif geçildi. Kredilerin hesabına geri gönderildi.

DarkOrbit Ekibi''

bu 1. mesaj
    2. mesaj şu

''Merhaba ***DΛИGΣЯOUS___,

Tebrikler! Darbe Puanı Desteği (HP-B01) öğesi için verdiğin 0 Kredilik teklif, açık artırmayı kazandı!

DarkOrbit Ekibi''

Bu başıma ilk defa gelmedi böyle 3 elit hız 1bo2 1 lf3 kazandım önceden yapamadım şimdi birdaha olunca aklıma konu açmam gerektiğini hatırladım.
    Bu sizede oluyor mu ?
    Bu şekilde kazanan birçok kişi olmalı , buna bug derler bu açık arttırma sorunlu !

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgiyi yetkılılere bıldırdık birde aynı şekil konuyu supporta iletin gerekli açıklama ve müdaheleyi yapsınlar

Keyifli forumlar

KeskinBicak ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Tamam modum,
    Bunun hakkında resim çektim kanıtım var , üyeliğime birşey olmaz değil mi ?
    Bildirmek için geç kaldım ama maalesef unutmuştum yine aynısı olduğunda aklıma geldi.
    Son olarak Supporta bildirmeme gerek var mı ?

4. dürüstlüğünden dolayı ödül vermeleri lazım :)

ama vermezler :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Şöyleki daha ilk bu durum gerçekleştiğinde bildirmeliydiniz.Ancak kesinlikle supporta id numaranız ile yazıp incelenmesini beklemelisiniz.Ticareti kulllanmayınız hesabınız incelenene kadar.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında birde supporta bildiriniz gerekli müdahale yapılsın
    kılıtlenebilir

Keyıflı forumlar

KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.