büyük sorun :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakaşlı27 tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slm hayırlı ramazanlar ben birşey soracaktım aynı serverde olupta kardeşimi oyunda gemisini göremiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kardeşiniz ile oyun oynuyorsanız kardeşinize oyun içi arkadaşlık davetinde bulunabilirsiniz o zaman kardeşiniz ile oyun içi yazışabilir ve oyunda açık veya kapalı olup olmadığını görebilirsiniz başka türlü aynı serverda olupta hangi haritada olduğunu göremezsiniz zaten oyun içi kim hangi haritadır gözükmez böyle bir özellik mevcut değildir.

3. kardeş
    ben onunda adını gruba yazıyorum yine de adı çıkmıyo

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Karşı taraftaki oyuncu grup isteklerini farkında olmadan bloke etmiş yada başka grupta olabilir.

5. ismi yazıyorum böle bir isim de oyuncu bulmamaktadır dio abi
    ismi birebir yazıyorum boş işe yaramıyo

Ne yapmaliyım lütfen yardım edin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuncu online olmadığı zamanlarda yazar.
    Oyundan çıkarak çerezlerinizi temizleyip yeniden giriniz.
    Çerez temizleme programınız yok ise CCLEANER programı indirip kurunuz ve hatta internet geçmişinizi temizleyip oyuna giriniz.

7. takemyhard

takemyhard User

aynı haritada aynı portta buluşun...biriniz grubu açıp diğerinin üzerine tıklasın ve davet göndersin...sonra arkadaşlara ekleyin.....sorun kalmaz...

8. ben ne onu görüyorum ne de o beni
    bir de o başkalarını görüyor mesela onun yanıdaki adam ben de gözükmüyo sanki aynı anda başka kişilerle oyuyoz anlamışsanız lütfen yardım edin !

9. takemyhard

takemyhard User

siz aynı srvrda olduğunuza eminmisiniz?

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen siz belki başka serverdesiniz

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Dediklerinize göre aynı sv de olmanız imkansız gibi bir durum oluyor ya bağlantılarınızda bir problem var yada aynı sv de değilsiniz

iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.