Bug / Oyun hatasi Bug banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 14 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Do ekibi sürekli bug ban hakkında bilgiler paylaşıyor ama sıralamada herhangi bir değişim yok. TR1-5 serverında oynuyorum arkadaşlar sizde de sıralamada değişim var mı?
    Do ekibi hangi kullanıcı herhangi bir bug yapıldı ise o kullanıcıların haksız kazançları silinmeli ve ekstra olarak rütbe puanlarında bir kısım silinmelidir. Hiç bir kullanıcıyı affetmelidir.
    İyi oyunlar...

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2020
  2. Fierce

Fierce User

tr4de 1 albay banlanmış yani 1 kişi yükselmiş sıralamam evet

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

TR5’dende 1 kişi ban almış koca serverda o bugu kullanan 1 kişi ise oyunu bırakacam böyle saçmalık olabilir mi? Do ekibi yazılım ekibi gerçekten çok kötü ve zayıflar.

4. 34KAAN34

34KAAN34 User

tr1/5 de ban alan tüm general bug dan dolayı değil, gerçek hayata dair başkasını tehdit etmekten ban aldı.

5. Fierce

Fierce User

dün tr5de banlanan en yüksek rütbe albay
    bunları çok yapanı duymadım ama arayanını duydum bakalım tyrnos banlamalarında epey çıkacak diye düşünüyorum

6. beklenti nedir anlamadım ama banlamalar tüm oyun genelinde oluyor son 24 ssatte tüm oyunda ban sayısı 8 bunun 3ü tr serverlerinde 2 si tr 3 biri tr 4 son 7 günde tr 5 banlanma sayısı 5 bu nasıl etkilerki sıralamayı ruhunuz bile duymaz akşam binbaşı yatıp sabah albay olmayı bekleyenler daha çok bekler.

7. Mıllette onu dıyor ıste 8 kişimi kullandı bug'ı rutbe sıralaması dusmek yerıne devamlı artıyor. Düşman maplere git gemiler seni göremeden çil yavrusu gibi porta kaçıyor içlerine doğuyorsa ayrı konu tabi oyun çıgrından cıkmıs her yer bug her yer oto cezalar caydırıcı degıl yada yok en guzel tepkı oynamamak aslında.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gerekli incelemelerin yapılıp hesapların cezalandırılması bir anda olan bir durum olmadığından bir süre daha bekleyiniz. Uzun süren bir işlemden dolayı DO yazılım ekibini suçlayıp kötülemeniz haksızlık olacaktır, tekrarlamayınız. Sırasıyla bug kullanan oyunculara gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

9. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

O kadar maaşı parayı ben almıyorum onlar alıyor ama çalışma olarak çok kötüler Do ekibi haksız kazanç sağlayanları bile ayakta tutuyor.