Bug Banlamaları Ne Durumda ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 18 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

En son bug banlaması 13 Ağustos tarihinde yapıldı ve 10 küsür bug için daha ceza verilmesi lazım , onları burada tek tek hangi buglar yapıldı neler elde edildi diye yazmak gereksiz olur merkezin elinde 2008 den beri loglar olduğunu bize yazması üzerine diye düşünüyorum . Bukadar uzun zamandır neden bug banlamalarının devamı gelmedi 1 ay oldu neredeyse daha 10 küsür bug var cezası verilmesi gereken ve merkeze iletilmesi lazım bu buglar içerisinde geliştirme bug var pro lazerlerini ve bo3 leri geliştirdiler bunlara ŞP silme cezası uygulanması doğru olmaz . Ayrıca eski loglar elinde olduğuna göre merkezin magma sonda hp lazeri elde etme bug yapanlarında kullanılmıyor olsa bile silinmesi lazım bu elde ettikleri envanterleri .Bir diğer konu cromium açığı ile alınan Bo3 ler silinmesi lazım hatta diğer malzemeler de osmium gibi verilen etkinlik ile elde edilen ödüllerin silinmesi lazım .

Hala ilk banlama olan Galaksi Gate açığı yapanlara ŞP silme cezası uygulanmadı cezalar arasında adil ve adaletli bir uygulama olmamış oldu , merkezden ilk bug banlamasına sonrakiler gibi ŞP silme cezası vermesini bekliyoruz .

Merkez bug banlamalarında 1 den fazla bugu yapan hesaplara aynı cezaları uygulamayı mı hedefliyor ? Bu konular ile ilgili merkeze raporlama yapmasını bekliyorum TR ekibinin .

2. istavrit

istavrit User

kim banlıyor kimi banlıyor sayı nedir ortada bişey yok ayrıca iddalara göre silinen bişeyde yok 1 hafta tatil dışında tatmin edici bir ceza yok
    o sebeple o işten bişey çıkmaz

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forumda bu gibi birçok konu açıldı, forumu sürekli kullanan sizin gibi birinden bu konuyu açtığınızı görmek çok şaşırtıcı. Önceki konularda yaptığım işlemin aynısını yapmaktan başka bir durum elimden gelmiyor. Konu hakkında sizin tam duymak istediklerinizi ben anlayamadım, çünkü bur konular hakkında net bir şekilde sade bir Türkçe ile cevaplar verilmiş konular kilitlenmiştir.

Tekrardan belirtmek isterim, Bug, bot ve diğer büyük banlama işlemlerine merkez ekip TÜRKİYE TAKIMI dahil diğer tüm ülkelerden yetkisini almış, tabiri ile bana bırakın demiştir. Bizlerin elinde bu yetki olmadığı için raporlama işlemi dışında ek bir durum yapamayız. Forumu bu kadar çok kullanmanız ve bu cevaplara alışık olduğunuzu biliyorum. Lakin bu durum dışında sizlere başka bir şey söyleyemiyorum, çünkü başka bir durum yok. Lütfen bu gibi tartışma ortamını arttıracak konular açmayınız, konu cevapları verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

Mesajımı yollamadan önce bir şeyin farkına vardım yukarıda eklemediğim ilgili scriptin biraz yavaş çalıştığı ve en doğru sonuç için çabalandığını sizlere belirtmek isterim.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.