Bug Banlanması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Cerberus1903 tarafından 30 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Youtubda bir üretici vidoesuna denk geldim.Bug banlanması olduguyla ilgili.Bilgi verecek yetkili arkadaşlar var mı ??

***BAMBAM*** bunu beğendi.
  2. şuan savaş bileti bugu varmış galiba ne kadar doğru bilmiyorum onunla ilgili ban yiyorlar harelde

3. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Gemiye giremiyorum yardım. Foruma girebiliyorum ama gemiye giremiyorum help imdat :d

4. Yönetimi tebrik ediyorum

OPTİSYEN ve ***BAMBAM*** bunu beğendi.
  5. Tam güç darkorbit Adaleti tescil etmeye başladı

Cerberus1903 bunu beğendi.
  6. Banlandın sanırım kral ?

OPTİSYEN bunu beğendi.
  7. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Evet gemi banlandı. Forum açık kalmıştı. Giremem herhalde 3 gün 5 gün buraya neyse artık. Duyuru bekliyoruz

8. _Marine_

_Marine_ User

geçmiş olsun :D

OPTİSYEN bunu beğendi.
  9. 3 günlükmüş s ban

10. Peki yapılan bugta elde edilen eşyalarla ilgili bi düzenleme olacak mıymış? Yoksa dümdüz 3 gün ban mı yani bu mu

11. Bu istismarı kullandığı tespit edilen tüm hesaplardan istismar edilen tüm öğeler silinecektir. Bu hesaplar yasaklı olmayan oyuncuları içerir.

12. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

13. smoonrise

smoonrise User

YAZIKLAR OLSUN . . .

Eskiden 7-15 gün olarak ilk basamak verdiği cezayı 3 gün yapan , sadece Şp puanı silip Tp puanını silmeyen eski hatalarına devam eden , az bug yapılmış diyip ceza vermeye bile tenezzül etmeyen , haksız aldıklarını silicez diyip bununla övünen bizimde afferin size büyük icraat yaptınız dememizi bekleyen yönetim size tek denilecek şey YAZIKLAR OLSUN . . .

Söz ağızdan çıkınca bir kere yoksa bir duruşun arkasında duracak bir iraden söz senin kölen olucağına sen o sözün kölesi olursun orbit yönetimi .

Son düzenlenen: 30 Mart 2023
  14. İstismar edilen tüm öğler silinecektirden kasıt sadece kazanılanlar mı yoksa daha öncede elde edilmiş kasılmış yani o öğe komplemi silinecek ? 200 oil varsa 20 mi azalacak yoksa 200 komplemi sinilecek ? Bununla beraber harcanan oil ıac gibi şeyler ile alınan gemi silah jenerator tasarım, geliştirme gibi şeylerde sıfırlanacak yada silinecek ? eğer 0 iac kaldıysa gemide onu sıfırlamak saçma olur o iacla alınan öğelerin silinmesi gerekir bu durumda da mesela goli plus almış biri iac dan dolayı silinecekse 700k urisi ve diametronu nolacak ? onların geri verilmesi lazım oyuncaya

15. tikiçocuq

tikiçocuq User

16. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Arkadaşlar bunlar başlangıç. :)

Türkiye Takımı!

17. O zaman devamını dört gözle bekliyoruz kral ☺️

18. Dur hocam 10 günde 2 kez banlandık :D alıştıra alıştıra yapsınlar

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  19. seyfo123

seyfo123 User

ne kadar sacmalık banlıyorsunuz 3 gün sonra acıyorsunuz nasıl adalet bu yav hile yapanı konpile banlayında adalet tam olsun göz boyaamayla olmaz bu iş

Sayfayı Paylaş