Bug Banlanması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Cerberus1903 tarafından 30 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ☺️

2. Ha şöyle ya :D

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Fırtına öncesi ufak tıkırdamalar. :)

Türkiye Takımı!

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  4. Gariban66

Gariban66 User

peki bi sorum arkadasin gemisi 2 kere ban yedi son banlarda 3cüyüde yedikten sonra nolucak sinirsizmi kapancak???

5. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Evet.

Türkiye Takımı!

6. Kademeli banlama sadece pushing de yokmuydu? Tren banıyla sezon pass banı birbirinden bağımsız değil mi? 5 aşamadan 3/5 yapan sınıfta mı kalıyor yoksa.:D

7. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Kademeli dediğimiz şey iki çeşittir şuan. Her hile için sırasıyla ayrı ayrı kademede banlanacaktır.

Örneğin tren kullanımından banlanan birisi tekrar yakalandığında bunda da kademe olarak tekrar kendi içerisinde ayrı bir banlama olacaktır.

5 Aşama olduğunu sanırım rüyanızda gördünüz? Hiçbir admin ve yetkili 5 aşamalı bir banlama olduğunu söylemedi.

Ekstradan kademeli banlama sadece pushing olaylarında yoktur.

Türkiye Takımı!

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  8. Ha kapattık kapatıyoruz zügürt tesellisi yani hile yapan eninde sonunda kapatılacak ama ne zaman

9. 5 aşama diye bir şeyin kesin bilgi olduğunu idda etmedim, bir süre önce açılmış olan bir konuda bahsi geçtiği için laf olsun diye kullandım.
    Anladığım kadarıyla tren banlaması diyelim ki 3 aşama olacak(Örn: 3 gün,2 hafta, sınırsız.) trenden 2 kere ban yiyen birisi ilk defa bug kullanımından ban yerse hesabı sınırsız kapanmayacak, doğru mudur?

Neden rüya sordunuz ki, rüya tabiri mi biliyorsunuz yoksa.:)

10. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Evet, örneğin ilk tutucan ban yedi, ikincisi trenden yedi eğer üçüncüsü bilet bugundan ban yerse hesap tamamen kapanıyor. Biletten bug yaptı ve bilet için iki daha hakkı kaldı olmuyor. Hangi konudan ban yerse yesin 3. de adaya veda ediyor. :)

Mecazen söylemiştim onu ya :D

Türkiye Takımı!

11. selcuk601

selcuk601 User

Seref bugu, tren kullanimi ve sezon bugundan ban yiyen hesap var arkadasin, bugun sabah hesabina girebildi, bu asamali ban muhabbeti cok kafa karistirici. birde ban yiyen kisileri gorebildigimiz yerde fransadanmiydi ispanyadanmiydi neydi ban istatistiklerinde 6 veya 5 bani gozukuyordu. Amac bu kademeli seylerini ogrenmek, inkar etmicem bende kullandim programda akillandim o bakimdan soruyorum.(kusura bakmayin laptopda turkce harflerim yok)

12. TR|SUBUTAY

Merhaba,

3. Ban durumunda kategori ne olursa olsun perma olması gerekiyor. Ayrım yapılmadı bu konu ile ilgili. Bir bakayım gün içerisinde bu 5. ban dalgası olayına ona göre inceleyip net bir cevap vereyim o konu içinde.

Türkiye Takımı!

selcuk601 bunu beğendi.
  13. selcuk601

selcuk601 User

Buldum o dediğim kişiyi hesap totalde 8 kere ban yemiş ispanya 1 sunucusunda ki kişi. 8. banında komple kapanmış galiba

14. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Maşallah.. :) Bizlere bir atar mısınız support üzerinden kullanıcıyı inceleyelim.

Türkiye Takımı!

15. atsana nickini ya da id nosunu, biz de bakalım. :rolleyes:

16. selcuk601

selcuk601 User

Ban yerinden 30 günlüğü seçip ispanyada olan hesaplardan teki zaten ilk başlarda ordan bakabilirsin :)

-TRASNFORMERS- bunu beğendi.
  17. aha, valla ben de gördüm. 8 ban almış eleman :D

Modum, nick paylaşabiliyor muyuz? :D

18. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Supporta atınız. :)

Türkiye Takımı!

19. hedefim

hedefim User

3.ban dalgama geliyormus tarıh varmı 3.ban dalgalanma ne zaman admınler 3gun sonra dıyor siz nediyorsunuz banlama dalgası kaç aşaa olucak cevab verelim yetkililer

20. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Kim diyor?

Türkiye Takımı!

Sayfayı Paylaş