Bug dan yararlanan var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin bir kişi bugdan yararlanıyor low haritasında falconu uyutarak resim atsam bir müdahale edermisiniz hakkımız çiğneniyor

2. Ancasin

Ancasin User

Bir kişi mi? Hem sadece lowda değil bütün npc lerde uyuma sorunu var. Genelde falcon söylendiği halde ben bütün oyunda sorun olduğunu söyledim burda. Dün 60 boss lordakium görevi yaptım 7 tanesi uyudu. Teknik ekibe iletmiş yöneticiler çözülmesini bekliyoruz hep birlikte.

3. *******

buyrun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ağustos 2014
  4. Ancasin

Ancasin User

Bunlardan çok var 1-2 tane değil. Sonucu bekliyoruz hep birlikte. Ben arkadaşımla giriyodum hep ikimiz bir olup keserdik, artık içim rahat etmedi girmiyorum ne olur ne olmaz diye. Dediğim gibi sadece falcon değil oyunda bir sürü npc de var sadece benim gördüğüm. İnceleme sonucu belli olsa da içimiz rahat girsek low a :D

5. o değilde ben burda rütbe kasmaya girmeye korkuyorum ban yicem diye

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şikayetlerinizi supporta yapabilirsiniz.Uyuma sorunu teknik ekip tarafından bilinmektedir.En kısa sürede çözülmesini umuyoruz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.