bug hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün barracuda falan kestim yaratık önce normal dalıyordu sonra bana sıkmayı bıraktı öylece patlamayı bekledi bu olay 8-9 kerede 1 defa falan tekrarladı başka yaratıklarda da bazen oldu bu bug mudur hayır bug kullanan falan gemiler de banlanıyor bu da bugsa gümbürtüye giderim yani :confused:bug nedir?

2. Merhaba ,

Sistem dahilinde olması farklıdır fakat bununla ilgili özel çaba gösterip her zaman yapmanın yöntemini araştırıp " işte şurada yada şöyle yapınca olur " gibilerinden sürekli olarak bunu kullanıp haksız kazanç elde etmek bug kullanmaya girer.

BUG : Oyunlar için genel olarak oyun yapısında oluşan açıklardır.

İyi forumlar.

3. hmm tamam teşekkür ederim modum :)

4. Merhaba ,

Zaten GİŞ kurallarında oyun açığını sürekli olarak , bilerek ve isteyerek kullanılması yasaktır. Tespit edilen BUG ( Açıklar ) anlaşılır şekilde support'a bildirilmelidir.

Fakat oyuncu mantığında bug ( açık ) bulunduğunda sömürülür ve sürekli kullanılır. Ondan sonra ceza uygulandığında masum gibi davranırlar..

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.