Bug Kullanıcıların Durumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. banlananları gösteren siteden baktım kimse banlanmıyor, oyunu düzgün oynayanların içini rahatlatmak için hepsini tespit edip banlıcaz dedikleri sonucunu çıkarıyorum bundan, neden hala banlanan yok, haksız kastıkları milyon rinux ve rsb lerle bize haritalarda sıkıyorlar siz banlayana kadar adamlarda banlasakta nolur geç kaldılar diyorlar,

Son düzenlenen: 17 Kasım 2020
  2. Bahsettiğiniz istatistik sitesi dark orbit için 3. parti yazılım paylaşan forum sitesinin alt kuruluşudur. Bildiğiniz kişileri supporta atın yasaklama yapılıyor yapılmazsa buraya görsellerini atın destek oluruz.

3. Forumda bug yapanların avukatını yapanlar var onlarla tarışıyorum. Modlar ne yapıyorsa adam bide hakaret ederek konuşuyor. Modlar halen ortada yok. Açıkçası ben de inanmıyorum bannlanacaklarına.

ıııııııı bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Süreç Merkez Ekibin aksiyon durumuna kalmıştır. Bug kullanıcılarına yönelik tespit adına script çalıştırmaları yeterli olacaktır. Ülke takımlarının bu yönde yetkisi bulunmamaktadır. Süreci bizlerde takip ediyoruz. Resmi olmayan açıklamalara itimat etmeyiniz.

İyi Forumlar.