Bug Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 11 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akinsukru

akinsukru User

Adamlar 1 günde 5-10 milyon Rinux kasıp foto atıyor orda burda gerçekten yazıklar olsun pes bukarıda hepsinin cezası kesilecekmi acaba sıyrılan olur illa

ıııııııı bunu beğendi.
  2. Avcı yazılımlar var rahat ol direk silinir. Sadece bir yamaya bakar ayrıca açık kapatıldı galiba.

3. 1 günde 5-10 milyon rinusk imkansız , photoshop olmasın.

4. oben

oben User

nasıl kasıyorlarki darkorbitte okadar rinusk varmıdırki.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınız daha uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.

Bug Kullanmak GİŞ Kurallarınca yasaktır. Kullanan kişilerin cezalandırılacağından hiç şüpheniz olmasın, sizlerde şüphelendiğiniz kişileri kanıtları ile beraber Support birimimize ileterek bu sürecin kısalmasında katkıda bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. *EFSANE*

*EFSANE* User

sadece rinuk ve takip olsa iyi adamlar milyarlarca şeref kastı.darkorbitin piyasaya çıktığı günden bugüne şeref kasan birinin kastığı şerefin kat kat fazlasını kastılar.yazıklar olsun.

7. açık kapatıldığı yok tr2 de adam 1200 saat oyun süresi ile 861 dalgaya gelmiş hemde 1 günde üstelik sıralamadaki 2, ve 3, adamalr ise isimlerini BenGidiyorumBb gibi imalı nickler kullanmışlar dilk üç bu kadar ilerde ama diğerleri 400 felanda varın ötesini siz düşünün adam benim toplam tpmin iki katına çıkmış durumda buda oyundaki ilk 50 kişininkinden biryerde şeref puanını saymıyorum bile

Son düzenlenen: 12 Kasım 2020
  8. Tpehlevan

Tpehlevan User

Bunlara gerçekten caydirici bir ceza vermek lazım iyice oyunun çivisi çikti ben cette adres verdim diyine benim gemiyi 14 gün kapatan Türkiye sorumlusu support bunlarada 7 gün kapama cezası verir yaptiklarida yanlarina çar kalır her ay bu oyuna düzenli para yatiran bir oyuncuyum buda benim cahilliğim işte...