Bug Sorunları ve Gerekli İşlem Talepleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yazık tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yazık

Yazık User

oyunun hali ne olacak biz haftalık 100-150 tl yatırıp kasmaya çalışalım adamlar bug yapsın tüm emeklerimizi çöp etsin. Aylardır hem emek hem para harcayıp albay oldum saatlerce kapı döndüm sonuç kocaman bir sıfır otoları geçtim bugcular yüzünden artık oyunu bırakma kararı aldım emek harcanacak bir oyun değil darkorbit onu anladım adamlarda onlarca milyon seprom mu dersin milyonlarca gg mi dersin binlerce obsideyen mi dersin biz bunlarla nasıl baş edelim siz söyleyin banlama gelmeyecekse yada ciddi bir yaptırım bu oyun benim için bitmiştir.
    edit: obsidyen günlerinde sadece otoya kutu toplatanlar var günde 4-5m uri kasıyor tasarımların hepsini çıkarmış biz nasıl yetişelim onlara ve bunu yapanlara kar kaldı ne ban ne yaptırım geldi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  2. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Keşke hemen cezalandırsalar yanılmıyorsam bu gemi tr1-5 sunucusunda hatta

Yazık bunu beğendi.
  3. PİONEER

PİONEER User

yazik cok yazik...

Yazık bunu beğendi.
  4. Yazık

Yazık User

bunu gibi kaç gemi var kim bilir biz nasıl yetişelim elle oynayarak bir süre sadece takip edeceğim oyunu inşallah moderatör arkadaşların dediği gibi ceza gelirse devam gelmez ise bu oyun bitmiştir.

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  5. Viraaa

Viraaa User

ahh kardes ahh lanet olsun boyle adalete...

Yazık bunu beğendi.
  6. Yazık

Yazık User

kendi klanım da ki adam da 9 bin küsür obsidyen ve 1 milyondan fazla gg var bug yapmadığım için benimle dalga geçiyor :D

7. nasıl yapmışlar ? youtubede falan videosuda yok

Yazık bunu beğendi.
  8. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Kapandı zaten bug. Bizde adminlere güvenip banlarlar falan diye sadece bildirdik ve suistimal etmedik. Merkez ekip çok yeteneksiz

Bizde yapmadığımızla kalalım.

Yazık bunu beğendi.
  9. Şu konuda yazdığım cevaba bekliyorum sizleri :)

Yapmadığımızla kaldık sadece. Ban filan beklemeyin. Atılmaz kimseye. Merkez ekip gerekli cezayı verecektir demekle olmuyor bu işler.

#DaffyDuck ve Yazık bunu beğendi.
  10. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

:D doğru demişsin knk da dediğim gibi bizde bu beceriksiz merkez ekibe güvenip ne olur ne olmaz yapmadığımızla kalalım

muhbirler ve Yazık bunu beğendi.
  11. Hocam ya merkez ekip uğraşmak istemiyor artık oyunu gözden çıkardığı için ya da üst düzeyin bu olan olaylardan haberi yok. Bizim takım liderlerinin söylediklerine bakarsak haberleri var takmıyorlar. E bu da oyunun miladının dolacağına işaret ediyor. Başka kimse bana izahını yapamaz. Milyonlarca dolar para kazanıyorlar. Bu oyuna değer verseler düzgün birkaç yazılımcı bulur 1 haftaya düzeltirlerdi.

Yazık bunu beğendi.
  12. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Doğru diyorsun ama yapacak bir şey yok bırakıp gitmek lazım başka sulara artık bir de bu konuları aylar sonra hortlatalım hatırlatalım paradoks admine banlanma olmazsa :D

Yazık bunu beğendi.
  13. Birazdan düzenlerler benim yazdıklarımı bu bu yasak diye :)

Yazık ve #DaffyDuck bunu beğendi.
  14. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Şuan açık admin yok :D

Yazık bunu beğendi.
  15. Yazık

Yazık User

şuanda beni bu oyuna tekrardan ısındıracak tek şey yeni global bir server açsınlar ve bu server da hiç bir şekilde bot ve buga izin verilmesin direk albay gemiyi bırakıp oraya geçerim eminim ki bir çok kişide bunu yapar oyunu daha önce bırakıp dönenler bile çok olur bence böyle bir şey yapılsa keşke.

#DaffyDuck bunu beğendi.
  16. Biz adaleti daha çok bekleriz millet biraz daha ekmek yesin hele sonra banlanır ya da kapatılır.

#DaffyDuck ve Yazık bunu beğendi.
  17. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Banlama falan yok bu N/A bir de discordlarında geziyor N/A discord kullanıcı ismi

Yazık bunu beğendi.
  18. @Paradox bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ??

#DaffyDuck bunu beğendi.
  19. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

@.Paradoks.

Ben sana söyleyeyim ne düşündüğünü discord ismini yazdığım ve N/A dediğim için ban yiyeceğim forumdan

20. :D:D

Yazık bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.