Bug Sorunları ve Gerekli İşlem Talepleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yazık tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

@.Paradoks. adminim discord chatine sabitliyordunuz yok şu yok bu bugu satan N/A discordunuzda burnunuzun dibinden haberiniz yok kaç defa bildirdim bu terbiyesizi sizlere

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    Yazık bunu beğendi.
  2. Yazık

Yazık User

Bir ara bug yapanlar dc de grup bile kurmuştu kendilerince fiyat tarifesi bile yapmıştılar :D yaptırım olmadıktan sonra bugu kapatsalar da anlamı yok yapanın yanına kar kaldı sağlam bi temizlik gelmedikçe oyun ölmüştür artık milyonlarca sep ve rsb ile yaratık keserler.

#DaffyDuck bunu beğendi.
  3. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Oyun öldü zaten artık oynayan mı kaldı be knk :D

Yazık bunu beğendi.
  4. Yazık

Yazık User

%5 lik bir dilim var (dı) kendi emeğiyle oynayan onlarda eminim şuan sadece forumu takip ediyor bekleyip hep birlikte göreceğiz bakalım merkez ne yapacak.

5. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Merkez uyuyor :D

Yazık bunu beğendi.
  6. bekçi27

bekçi27 User

inşallah temelli kapanır ya bizde yakamız kurtulsa şu oyundan

-crusmaster99- ve Yazık bunu beğendi.
  7. JoLLie1453

JoLLie1453 User

Ben o discord da, kapılara sıra koyulması saçma olmuş dediğim için ban yedim! Millet neler neler yapıyormuşta kimsenin sesi çıkmıyormuş. Harika cidden...

#DaffyDuck ve Yazık bunu beğendi.
  8. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Bende bu bugcular niye banlanmıyor anında baskı yaptım diye saimona ip ban yedim :D merkez yönetim çok N/A

Yazık bunu beğendi.
  9. Yazık

Yazık User

Konu Durumu:Genel görünüme açılmadan önce denetim için bekliyor.
    neden böyle oldu yanlış bir şey yapmadık herkes doğruları yazıyor.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz oyuncunun profilini Support Takımımıza iletirmisiniz? Yaşanan sorunlar ve bugların farkındayız. Oyun içerisinde oyuncuların yapmış olduğu haksız kazançlar ile ilgili gerekli cezai işlemlerin yakın zamanlarda uygulanacağını sizler de bizlerde göreceğiz.
    Oyuncu hakkında belirtilen profil bağlantısına sahip iseniz Support Takımına iletiniz.
    Merhaba, bu konuda gerekli incelemelerin sürdüğünü ve aşağıda belirtildiği gibi Takım Liderimizden açıklama yapılmıştır. Onun dışında Ülke Takımı olarak düzenli olarak raporlama işlemleri devam ediyor.
    Lütfen Forum Kanalı içerisinde üslubunuzu koruyunuz. Sorunlar ile alakalı sinirli olduğunuzun farkındayız. Konulara gerekli insiyatif ile yaklaşmaktayız.
    Forum Kuralları gereğince link paylaşımı yasaktır. Bu sebepten ötürü mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Yapmış olduğunuzu eklemek isterim ki asılsız bir ithamdır. Ban atılmayacağı garantisi vermek oyuncuları yanlış algıya yöneltmektir. Lütfen tekrarlamayınız.
    "Takmamak" yanlış bir açıklama olacaktır. İşlem yoğunluğunun olduğunu unutmayınız. Sorunların temelden tespit edilip tekrardan oluşmaması için gerekli çalışmalar devam etmektedir.
    Konu içeriğinin daha verimli incelenmesi adına konular takip edilmektedir. Onun dışında şuanki süreçte olduğunca oyuncu arkadaşlarımıza cezai işlem uygulamamaya çalışıyoruz. Sorunlar yüzünden herkesin gergin ve stresli olduğunun farkındayız. Umarız ki en kısa sürede çözülür.
    Kişi hakkında kesin onaylanmış bir kanıt olmadığından dolayı tarafımca sansürlenmiştir. Belirtmiş olduğunuz durum hakkında yalnızca ithamdan ibaret olduğunu belirtmek isterim. Kesin bir kanıtınız var ise Support Takımımız ile iletişime geçiniz.
    Öncelikle etiketlemiş olduğunuz kişinin bir Takım Lideri olduğunu belirtmek isterim. Lütfen bu konu hakkında daha hassasiyetli olunuz. Kendisinin yoğun raporlama işlemleri ile uğraştığından Forum Kanalında ki etiketlemelerin iş yükünü arttıracağını da eklemek isterim. Lütfen biraz hassasiyet.
    Resmi bir kanıt gerektiğini ve bunu da ancak Support Takımımızın inceleyebilceğini tekrardan eklemek isterim.
    Belirtmiş olduğunuz cezai işlem artık burada devreye girmektedir. Forum Kanalı içerisinde birden fazla kez konular arasında Merkez Ekibe yönelik ithamlarınız ve üslupsuz içeriklerinizden dolayı gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
    Gerekli açıklamalar ve düzenlemeler için konu tarafımca denetime alınmıştır.

Konu ithamlardan oluşturğunu ve Tartışma Ortamına yönelik içerikler belirttiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Yazık bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.