Bug sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Veysi tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Veysi

Veysi User

Gün geçmiyorki N/A düzgün adam akıllı oyun oynuyamıcakmıyız porttan atlayınca kasar base saati görünmezz kaplıyken modül atılmaz yeter yemin ediyorum yeter burdan darkorbit yazılımcılara selamlar onlar anladı yeter be modertor anca bizi burda kickle sonra banla yok rapor ettim he bizde yedik aaa bunu ben söylemiyorum birton küfüre maruz kalıyorsunuz emin olun discord ts hepsi size saydırıyor aklınız varsa bırakın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2020
    crazytr123 bunu beğendi.
  2. Gemin o kadar iyi değilse başka oyunlara yönel bence.

Gemin iyiyse orbit yüzünden sinir sistemimiz çökecek.

3. Kesinlikle bu oyuna yeni başlayan varsa ve bunu okuyan biri varsa kesinlikle bıraksın bu oyunda gelişmek cok zor ve oyun artık keyif v ermiyor sadece tavsiyem bu yönde kesinlikle uzak durun

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda bulunan Lag, bağlantı sorunu ve bug sorununu çözmesi gereken mercii Merkez Ekip'tir. Ülke Takımları olarak oyun içi yazılımlara müdahale yetkimiz bulunmamaktadır. Ayrıca Forum resmi bir DO platformu olup görüşlerinizi belirtirken uymanız gereken bir takım kurallar mevcuttur. Bu kurallara uyulmadığında da düzeni sağlamakla görevli biz moderatörlerin ceza uygulaması oldukça doğaldır. Lütfen sonraki mesajlarınızda buna dikkat ediniz.

Kurallar gereği provokasyon yapmak yasaktır, bu konu hakkında sizi uyarmak zorundayım. Tekrarı durumunda gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2020