Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -Kıyamet- GM : Benim Deccozer diye bi hesabım daha vardı ve onu yaklasık 7 ay önce bıraktım . O hesabımda da denedım onun e-postasına da link gelmiyor Support ile iletişim geçtim fakat git geçmişi sil diyor 4 Ticket'tır aynı şeyi kopyalayıp yapıştırıyor bilgisayarım defalarca format yedi internetim yenilendi internet kafe'de de denedım fakat olmuyor lütfen kesin bi yardım bulun bana :(:(:(:(

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

hotmail Şifre sıfırlama linkleri gelmiyor sorunu hakkında adlı konuyu inceleyip ordaki işlemleri yapınız sorunun çözülmesi gerek

iyi forumlar

3. Tüm adımları yaptım efendim fakat yinede olmadı inanılır gibi değil peki şu kara liste noluyor yardımcı olur musunuz? Yada doğrulama linkini sizi gönderin lütfen :D lütfen hesabım güvende degıl :oops:

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2014
  4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

İd numaranız ve msn adresinizi supporta yazın karalistede mi değil mi diye ancak onlar kontrol edebilirler

gibi örnek bir form yollayabilirsiniz

5. Bİleti gönderdim peki ama eğer kara listedeysem bu ne demektirve neden

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bunun birçok sebebi olabilir supporttan size gerekli bilgiler verilecektir

iyi oyunlar

7. 55umudum55

55umudum55 User

merhaba

bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir acaba ?

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konfigürasyon düğmelerinin yanında bulunan butondan konfigürasyonu silin ondan sonra ilk olarak slot çoklayıcı cpu yü takın

Iyi oyunlar

9. 55umudum55

55umudum55 User

Teşekkürler yardımın için

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

ne demek görevimiz :)

iyi oyunlar

11. Merhaba darkorbit kod veriyordu e-mail gelmiş fakat alamadım.Bu link daha önce kullanılmış diyor.Hediyeni almak için buraya tıkla yazıyordu tıkladım beni oyun sayfasına attı bende kapattım sonra bu hata geldi.

12. HYDRA

HYDRA User

benim link de bozuk yaw :( :(

13. Oyuna giriş çıkış yapınca geliyor sanırım :D Birde o bağlantıyı yeni sekmede açınca oluyormuş..

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2014
  14. Merhaba ;

Linke tıklamış iseniz ödülleriniz mutlaka aktarılmıştır.

Gelecek ödüller ;

- 1.500 RB-214
    - 5 Ganimet Anahtarı
    - 20 Sıçrama Kuponu
    - CL04K CPU

Keyifli Forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
  15. Merhaba, Adminim bugün irislerim hasarları %69 civarında patladı. Neden bilmiyorum ama son birkaç haftadan beri oyunda patlamalardan sonra irisler hasar almıyor gibi gözüküyor. Ben de bu durumu bildiğim için dün akşam irislerimin hasarı %50 civarında olmasına rağmen irislerimi tamir ettirdim ve tamir ettiğimden kesinlikle eminim. Dün irisleri tamir ettikten sonra bugün patlama sayıma baktım seyir defterinden ancak normal şartlarda iris hasarı %69’u geçmemesi gerekiyordu. Bu aralar sanırım oyunda optimizasyon falan yapılıyor serverlarda, etkinlikler falan nedeni ile bu tip bir hata meydana gelmiş olabilir. Lütfen sorunumu yetkililere iletebilir misiniz? Oyun kaynaklı bir hata sebebi ile 16 seviye irislerim gitti, incelenip tarafıma geri verilmesini rica ediyorum. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Supporta yazdim Ilgilenen Olmadi BI yardimci olabilirmisiniz :)

16. Modlarım arkadaşın biri bir konu açmış ve mesajında şöyle diyor:
    Bu bir bug mudur? Yoksa başka bir şey mi?

17. Merhaba ,

Etkinlik nedeniyle bir süreliğine iris'ler hasar almadı. Yanılmıyorsam 2 Ağustos tarihinden itibaren irisler hasar almaya başladı. Eğer hepsini yada patlamayacak şekilde tamir ettiğinizden eminseniz gerekli bilgilerinizle birlikte support'a bildirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Konuya cevap yazdım ve ayrıca gerekli yönlendirmeyi de yaptım. :)

İyi forumlar.

19. Ben Supportada mesaj atım ama ordanda bitek otomatik çevap geldi bi ilgilenebilirseniz :)

20. Merhaba ,

İlk olarak otomatik mesaj gelir ve size Ticket yani bilet numarası gelir. Daha sonra ise yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir. Haftasonu girdiği için sanırım Pazartesi cevap gelebilir.

İyi forumlar.