Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba

Ticket yani Bu Bilet numarasi ne işe yarıyo peki?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizin sorunuzun iletildiği ve size geri dönüş yapılacağı anlamına gelmektedir ve diyelimki sorun çözülmedi o zaman siz aynı ticet bilet numarası ile yeniden yazabilirsiniz buda size zaman kazandıracaktır.

3. Jesqoum

Jesqoum User

görevli mod veya sayın admin arkadaşlar lütfen açmış olduğum konuyla ilgilenebilir misiniz?

4. Merhaba ,

İlk olarak bizlerde insanız. Yani temel ihtiyaçlarımız oluyor ayrıca iş ve sosyal yaşamımız oluyor. 7/24 forumda olamıyoruz ve mümkün olduğu kadar forumda görevli olması için uğraşıyoruz. Fakat illa ara sıra planda olmayan bir takım şeylerden dolayı forumda boşluklar olabiliyor.

Forumda görevli varsa zaten her konuya ve hatta her mesaja bakıyor ilgileniyor.

İyi forumlar.

5. Sayın S.M ve B.A 14.08.2014 tarihli etkinlik görevini aldım 100 tane hakimiyet etkinliğindeki yeni lazerlerden topla diyordu topluyordum ama görev ilerlemiyordu yine 0'daydı iptal ettim tekrar denedim yine ilerleme olmadı. bazen diğer görevlerde de oluyor ilgilenebilir misiniz?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu gün aldığımız bu sorun ile alaklı şikayetleri bildirdik görevde sorun var evet iletimimizde bulunduk umarız en kısa zamanda düzelecektir.

7. Teşekkürler FM iyi forumlar…

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz sizede iyi geceler keyifli forumlar.

*****TaYLaN***** bunu beğendi.
  9. [​IMG] [​IMG] skylabtaki modülleri geliştirmeye çalıştığımda böyle bir sorun yaşıyorum gemiden skylaba gönderme kalktığından dolayı geliştiremiyorum modülleri yardım lütfen ıd:91617561

10. Kardeş Solar modülünü geliştirmen gerekli. Zira gördüğün üzere 170/170 durumunda geliştirdikten sonra geliştirebilirsin ancak..

Keyifli forumlar.. : )

Ayrıca daha fazla bilgi için
    S.S.S. : SKYLAB Görsel Anlatım ve
    S.S.S. : Skylab konularını inceleyebilirsin..

Keyifli Forumlar.. : )

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2014
  11. Arkadaş demiş zaten solar modülü geliştirmen gerekli diye ama solar modül geliştirmek için gerekli Endurium ve Terbium'un yok o yüzden şu sağda bulunan Prometid, Duranium, Promerium, Xeno, Seprom rafinerileri ve modüllerini geçici olarak devre dışı bırakmalısın. Devre dışı bırakmak istediğin modül/rafinerinin üstüne tıklayıp çıkan penceredeki sol altta bulunan yeşil resime basmalısın. Endurium ve Terbium sayın yeterince arttıktan sonra Solar modülü geliştirip Endurium ve Terbium toplayıcılarını yeniden aktif edebilirsin. Ayrıca Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcılarına credits ile robot alıp %12 daha hızlı üretebilirsin. Bir daha bu sorunu yaşamamak için:
    Temel modül en yüksek seviye,
    Solar modül ve Depo modülü Temel modülden 1 seviye,
    Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcıları Solar modül ve Depo modülünden 1 seviye,
    Prometid ve Duranium rafinerileri Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcılarından 1 seviye,
    Promerium Rafinerisi ve Xeno modülü Prometid ve Duranium rafinerilerinden 1 seviye,
    son olarak Seprom rafinerisi de Promerium Rafinerisi ve Xeno modülünden 1 seviye düşük olursa sorun yaşamazsın.

12. Kolay gelsin modlarım arkadaşlar. Bir şikayetim olcak haftalardır yaşıyorum.
    Modumun belirttiği soruları cevaplamadım çünkü çok ilgisi yok. Sorunum şu, mesela portaldan bir mapa atlıyım atladıktan sonra birdaha atlıyım geri, eğer minimap yüklenmemişse oyun donuyor. :(
    Hangi mapta olursa olsun minimap yüklenmeden portaldan atlıyınca oyun gidiyor. Bu yüzden ne başlıklar kaybettim. Hani bekledim ilk önce belki şikayetler vardır düzelir diye henüz düzelmedi haftalar oldu. Bu biraz kısıtlıyor oynamamı mesela kaçarken hemen atlamam gerekiyor portallardan, çok patlıyorum bu yüzden. Küçük bir sorun ama umarım düzeltilir.

NOT :Bilgisayarımda internetimde hiç bir sıkıntım yok bilgisayar desem zaten uçuyor nazar değmesinde :D :) - Minimap 1-5 sn civarında yukleniyor haritaya göre değişiyor. Ama el alışkanlıgı bi mapa atlayınca geri yanlış tıklayıp atlasam bile oyun tak gidiyor.

Öneri ve cevaplarınızı bekliyorum
    :).

Düzenleme: Başka bilgisayar ve modem/internet üzerindede denedim sonuç gene aynı.

13. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

İletişim bilgisi vermek , başka sitelerden bahsetmek yasaktır

iyi forumlar

14. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir maptan diğerine atlarken 5 saniye bekliyor yani hala o haritada duruyorsun. Dolayısıyla da saniye farkıyla patlıyorsun. Ayrıca tamir robotu da geç çalışmaya başlıyor bu da çok sıkıntı veriyor. Modlarım yardımcı olursa sevinirim..

Van[65] bunu beğendi.
  15. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Haritadan atlayınca donma sorununu teknik ekibe ilettik ama bundan farklı bir sorun varsa flash playeri güncelleyip çerez ve önbellek temizleyerek kurtulabilirsiniz

iyi forumlar

16. İlettiğiniz için teşekkürler modum. Ayrıca Flash Player'im daima güncel olduğundan vede Gizli Sekme kullandığımdan sorunun oyun sorunu olduğunu düşünüyorum :)

17. Merhaba ,

Eskiden de portalı aktif edip diğer haritaya geçiş tamamlanana kadar patlanabiliyordu. Hatta diğer tarafa geçince bile bazen roket gelip diğer haritada patlatabiliyor.

Portal aktif edilip diğer haritaya tam geçiş sağlanana kadar ortalama zaten 5 saniye civarı zaman geçiyor.

İyi forumlar.

18. eymansul08

eymansul08 User

ben oyun açılmıyor başla diyorum sayfa da abode flahs player yükle diyor yüklüyorum gene açılmıyor ?

sa oyun açılmıyor başla diyorum adobe flash player yükle diyor yüklüyorum ama gene açılmıyor gene aynı syi diyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  19. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Flash Playeri Eğer Bu Adresten indirmediyseniz indirdiğiniz program virüs olabilir. Lütfen size verdiğim linkten Adobe Flash Player'ı indirin

iyi forumlar