Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hala düzeltilmemesi kötü olmuş :/

2. Kara liste ne oluyor FMod um :confused:

3. Bazı kişileri Support karalisteye alabiliyormuş, niye öyle yapıyor bilmiyorum ama bence saçma sapan mesaj atanları karalisteye alıyorlar :D

4. Bir numara karşınızda bulunmaktadır :D

5. Tamam da ne işe yarıyor bu kara liste beni aldı mesela napacak çektiğim urileri mi hortumlayacak ne işe yarıyor onu öğrenmeye çalıştım.

6. Yok çektiğin uridiumları hortumlamaz bence :D Benim de senin bildiğin kadar bilgim var bu konuda modlarımız daha ayrıntılı bilgiyi sana verebilir :D

7. Olay yerine gelen pilotlar modlardan açıklama bekliyor.

8. Susma hakkını kullanır en fazla :D

9. Merhaba ,

İmzanızdaki resimin genişliği ve yüksekliği forum imza kurallarına uygun değildir. 1024x230 piksel fazladır.

İmza kurallarına göre genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 piksel olması gerekiyor.

İyi forumlar.

10. Modum soruyu cevaplasaydınız..? :)

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2014
  11. Merhaba ;

Yaptığınız ödemelerde oluşan sorunlardan dolayı hesabınız karalisteye alınabilmektedir. Karalistede yer alan hesabınız için muhasebe bölümümüz ile irtibat kurmanız çözüm için yeterli olacaktır.

Fiş oluşturmak için lütfen tıklayınız.

Keyifli Forumlar.

12. Merhaba modum
    yaklaşık 3-4 gündür oyuna girişte sıkıntı yaşıyorum.
    Oyun sayfasından başlaya tıkladıktan sonra Yükleniyor yazısı doluyor ancak başla gelmiyor.
    Uzun süre beklesem de değişmiyor.
    Ayrıca çerezleri temizlemeyi ve başka tarayıcıyı da denedim ancak sorun hala devam ediyor.
    Şimdiden teşekürrler...

13. Merhaba ;

Bir de Flash Player'ınızı güncellemeyi deneyiniz.

Keyifli Forumlar.

14. Antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp oyuna girmeye çalıştın mı?

15. arkadaşlar sorunu çözdüm oyuna girerken anasayfayı kapatınca giriyor..

16. Merhaba ,

Bu durum başka birşey ile ilgili olabilir çünkü bende oyun arka sayfası açık hatta bazen bir kaç bölümü açıyorum sorun olmuyor.

Geçici bir çözüm ile çözmeniz sevindirici bir haber. :)

İyi forumlar.

17. SLayer_81

SLayer_81 User

çok sağ olun işe yaradı :D

düzenli olarak dediniz ya ne kadar zamanda bir temizlememiz gerekiyor çerezleri?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
  18. titans___

titans___ User

bu yerel depolama ayarı kaç olursa iyi mesela 1kb diyor kullanılan ama bunu sınırsız yapmak daha mı iyidir bu ayarları tıklayınca çıkan şeyde

19. eymansul08

eymansul08 User

sa bug var oyunda resim naıl yüklicem ?*

20. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyundaki açıkları supporta mesaj olarak, kanıtınız ile birlikte ve açık bir şekilde nasıl yapıldığına dair mesaj atarak irtibat kurabilirsiniz. Mesajınızı resim upload sitelerine upload ederek direct linkini support formuna yazınız.

Keyifli Forumlar