Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bilgisayaranızın yavaşlaıdğını hissettiğiniz, takılmaların çok yaşandığı zamanalrda temizleyebilirsiniz. Ben 2 hafta bir temizliyorum.

Keyifli Forumlar

Selam,

Evet o kaydırılan çubuğu sınırsız kısmına getiriniz.

Keyifli Forumlar

2. eymansul08

eymansul08 User

saoğlun bilricem supporta :)

peki benbu resim adresin den hangisini alcam

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

"Direct Link" olanını supporta yollayacağınız formda yazabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. eymansul08

eymansul08 User

resim bu adam baya uzaktan patlatıyor beni

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu bir bug değildir, sizin internet bağlantınızın anlık kopması sonucu oluşan senkronizasyon sorunudur. Net bağlantınız saniyelik olarak kesilir sizin gemi hareket ediyor gibi gözükür fakat yerinde duruyordur, mini haitayı kontrol ederseniz kırmızılıklar etrafınızda birikmiş npc lerdir ve npc ler menzilinizde iken gözükürler ve sizde oradasınızdır. Aslında geminiz hiç hareket etmemiştir. Bu soruna yavaşlamış net bağlantısı neden olabilir.

Kısacası ; internet bağlantınız anlık olarak koparak sizi bu duurma düşürmüştür. Bu bir bug değildir. Oyununuzun görsel ayarlarını düşürerek bilgisayarnaızın bu kopmaları yaşamaması için birazda olsa yardımcı olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

6. eymansul08

eymansul08 User

peki ya portta nasıl sıkıyorlar ?? papatya modum ??

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

SKB niz kalkmış veya porta gelirken npc den hasar almışsanız SKB tekrar alırken düşman sizi yakalamış olabilir. Yine aynı şekilde anlık kopmalardan dolayı gemi portta gözükürken aslında kendiliğinden porttan açılmış olabilir.

Keyifli Forumlar

8. eymansul08

eymansul08 User

benim anlamadığım bu bu gemi oyunda da portta gözüküyor mini haritada da peki arada sırada oyunda girdyorum portan atlamıyorum bir atlama kapısında deilsiniz diyor ??

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bahsettiğiniz sorunlar ilki ile aynı sorunu barındırıyor bana kalırsa. İnternet hızınız, adil kota kullanımını doldurmanıza bağlı olarak düşmüş gibi gözüküyor, ve oyunu yüksek ayarlarda oynadığınızdan çok fazla kopma meydana geliyor. İnternetinizi 2-3 kişi ile kullanıyorsanız bundan dolayı hızı yavaşta olabilir. Belirttiğiniz sorunlarda malesefki elimizden birşey gelmez kullanıcıya ait sorunlardır. Ancak çerez ve net geçmişini temizleyip flash player güncelleyerek, görsel ayarları düşürerek bilgisayarınıza yarıdmcı olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

selam
    aynen bizede oldu az once adam ortada yok ama skabiliyor chatte de cok sikayet okudum sanirim bugun moda bu yeni bir teknik isaretleme hilesi yada dediginiz gibi genel bi sorun var oyunda biz bircok kisiye bu oluyor...not...pc daima temiz cerezler vs vs.

11. eymansul08

eymansul08 User

sağol paptaya modum ama hiç sanm ıyorum internetim sınırsız aylık 60tl para ödüyorum tek kişi kulanıyorum ama supporta göderdim sizede
    İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Gönlünüz rahat olması açısından sorunlarınızı dikkate alıp teknik ekibe ileteceğiz.

Keyifli Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Haftada en az bir kere temizleyin daha iyi olacaktır.

En sonda yani sınırsız olması her zaman daha iyidir.

İyi forumlar.

14. O uzaktan vurma hilesi değil modumuzun dediği gibi sorun mesela portaldan atlarken hareket edersen bazen o tür sorunlar oluşabiliyor.

15. titans___

titans___ User

orası öylede adam kendine sıkılırken durmaz net gitti benim kabloya çarptım alptopda kapıdayım hemen düzelttim ve kapı ya devam ettim kablom çıkdı anlık ve takdım devam ettim bu 3 beş kere olmadı değil şimdi alışdım ama neden se arada wifiylada bağlansam ben albay gemisi kesiyorum adamda havoc yok hercul ne gezer 50 bin vuruyor bağlantı npc toplanması falanda yok oda olmuyor değil laptopa olan olucak harita değiştiriyorum 590 defa patladım yok diyorum artık çık abi ordan kafam hala adamda kasılamıyorum bile bu bir oyun ne için oynuyoruz bu lafım yalanmı siz bunu neresinden anlıycaksınız tehdit etmiyom ama zevk almıyorum böyle bir oyundan

skayra1 bunu beğendi.
  16. netimde kopma yok 32mps hız pc tertemiz ama 1 iris 3 flax lı bır gemi x4 ile 66 bini nasıl vurur artı oyuna girdiğim an öbür porttaki adam beni işaretlemiş oluyor.Supporta yazınca cevap hazır internetiniz ya yavaş yada anlık kopuyordur.yani hazır cevap.

skayra1 bunu beğendi.
  17. Merhaba ,

Görünüşe aldanmayın derim. Belki lazer olarak yeterli miktarda olabilir ve iris'leri patlamış olabilir. Yani 1 - 3 - 5 iris gerisi flax diye gemideki lazerleri bilemezsiniz. Zamanında tanıdığım vardı irisleri patladı ama gemisinde full LF-4 vardı yani görüntü herşey değildir.

İyi forumlar.

18. oguz349

oguz349 User

Modlar millet 3-3 te galiba tam bilgim yok söylemiyorlar bir npc keserek 15 dkda 5 bin uri kasıyorlar bug ama ya düzeltin şunu kaç kişinin emeği yeniyor ama ya.

19. Forumdaki modların yetkisi forumla sınırlı, Support'a mesaj yazarsan büyük ihtimal yardımcı olurlar.

20. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Oyunda olan açıkları kullanmak suçtur ve gerekli yerlere bildirim yapılmıştır gereken yapılacaktır.

Keyifli Forumlar.