Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. titans___

titans___ User

oldu ben irisler am lf4ler tam gelişmişken o vuruşu ben göremedim leoda diyor adam suport kim oyuncu onlar gider önce botu ararlarda kullanırlarsa şaşmam güvenim itimatım sıfır yetkilisine yetkisisine ben girdiğim tslerde adamlar kullanıyom 500 bin diyor isim verseme faydası olmuycak zaten amacım 1 kişi değil bu botcuların alayı bitsin ...

2. oguz349

oguz349 User

Fısıltı moderatörüm kapanıcakmı bu açık ya bug açığı bir npc kesiyorlarmış portta 15 dkkda 5 bin uri kasıyorlar kapansın nolur ya

Cevap vericekmisinizzzz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2014
  3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Açtığınız konuya gerekli cevap verildi oraya bakınız.

Keyifli Forumlar

Selam,

Bu tür sorunlar üzerine çalışılıyor, şuan var olan bir bug mevcut mu bilmiyorum, var ise teknik ekibin bilgisi dahilindedir. Siz bu bugun nasıl yapıldığını biliyorsanız açık bir şekilde anlatarak ve ispatınızla birlikte supporta bildirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. Kardeşim. Eğer sadece geminin satılmasına yeriniyorsan birşey diyemem. Ama ekipmana yeriniyorsan bir Phoneix al bak tüm ekipman orda mı diye!

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sistem hiçbir zaman kendi kendine gemi satmaz, ha böyle bir durum varsa bunu ancak support çözebilir. Support ile oyun anasayfanızın sağ üst kısmında ki "?" tıklayarak iletişim kurabilirsiniz. Yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içinde dönüş sağlanacaktır. Teknik bir sıkıntıdan geminiz satıldıysa telafi edilir, oyuncu kaynaklı ise yeniden bir goliah almalısınız. Gerekli cevapları supporttan bekleyiniz.

Keyifli Forumlar

6. Bak kardeşim, adını ve şifreni yazıyorsun hesabına giriyorsun. Günlük giriş bonusları gelir tamam de geç. Daha sonra ''DÜKKAN'' diye bir bölüm vardır oraya gir, Phoenix vardır resmi de şu
    Adı Phoenix, 0 credits, bu resmin üstüne tıklarsın satın al butonuna tıklarsın, tamam dersin satın alır, daha sonra Hangar > Ekipman tıkla ekipmanını görürsün.

POSEİDON bunu beğendi.
  7. has11

has11 User

adım dediğini ham madde ticaretiyle giloth mı alacam :??

ne yapacam anlamadım aldım tamam görüyorum gloth nasıl gelecek geri ?

200.000 c ye milyonluk UU ya oyuncu kaynaklı demek biraz abes yani 48 saatte çok uzun zaman ben 48 saatte rütbe atlıyorum ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2014
  8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bakın lütfen öncelikle sakin olun ve iyi bir şekilde düşünmeye başlayın dediklerimi algılayın.

Sistem kendi kendine gem satmaz, bunun satılıp satılmadığını görmek için supporta yazmalısınız, support hesabınızı incelediği zaman, teknik sıkıntıdan dolayı böyle birşey olmuş der ise hesabınıza goliaht yükleyecektir ancak oyuncu kaynaklı satış olduysa goliahtı kendi imkanlarınız doğrultusunda tekrar almalısınız.

Keyifli Forumlar

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Size gidin yeniden uridium ile goliaht alın demiyorum, konunuzu supporta yazmanız, teknik sıkıntıdan dolayı bir hata var ise geminizin zaten hesabınıza aktarılacağını söylüyorum, bunu ancak support görebilir. Fakat teknik hatadan değil oyuncu kaynaklı ise goliahtı ne tür yollar ile alacağınız beni ilgilendirmez, credi ile açık arttırmadan alabilirsiniz. Uridium biriktirip uridium ile alabilirsiniz.

Defalarca alt alta mesaj yazdınız ,farklıyerlerde aynı mesajı paylaştınız ve 1 kerede hoş olmayan kelime kullandınız. Yeterince tolerans tanıdım forumdan 1 günlük uzaklaştırma veriyorum.

Keyifli Forumlar

has11 bunu beğendi.
  10. Tarih ve Saat: 07.09.2014 22:05
    1-Sorun: Bonusta Nostromo tasarımlarım gelmedi
    2-Sunucu -Online üye sayısı:-
    3-Oyun sayfasında Takılma, donma yaşadınızmı?(Hayır)
    4-Oyun sayfası kapalı sekilde iken Oyunda takılma ve donma yasadınızmı?(Hayır)
    5-Oyun sayfası kapalı iken Galaxy Gatede problem yaşadınızmı?(Hayır)
    6-Oyun sayfası kapalı iken Portaldan atlayışlarınız normalmi? (Evet)
    7-Oyun sayfası kapali iken vurus gücünüz normalmiydi? (Evet)
    8-("F" tuşuna basın) FPS giriş / çıkış yaptıktan sonraki olarak ayrı yazınız.Giriş:46 Çıkış:35
    9-Bellek Kullanımı (MB) çıkış:339.95 MB / giriş: 376.85 MB

Bonusta Nostromo tasarımlarımın hiç biri gelmedi tik işareti var ama oyuncular gözükmüyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2014
  11. Merhaba ,

Eğer arkadaş davetlerini kurallara uygun olarak yaptıysanız 2 tanesi gelmiş olması gerekiyor. Eğer aynı IP'den yapıldılarsa yada maddelere uygun yapmadıysanız ödüller gelmeyebilir.

Arkadaş & Bonus

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Uygun olarak yaptım farklı arkadaşlarımı ilk defa oyunu oynayacakları çağırdım ama gelmedi

13. Merhaba ,

Eğer herşeyi olması gerektiği şekilde yaptığınızdan eminseniz gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  14. enis

enis User

herhangi bir geçitten geçince gemi kapıda gözüküyor ama genelde hareket ediyor mesela p.e.t. i açınca uzakta gözüküyor ancak bende hala geçitteyim haritadan bulunduğum yere tıklayana kadar gidiyor bu hata yüzünden çok imha edildim lütfen bi çözüm bulnn :(

vede bu oyuna girememe ne zamana çözülür ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2014
  15. Oyuna girilmiyor şu an en büyük sorun bu

16. Merhaba ,

Bugün oyunda yaşanan sıkıntı genel olarak yaşanmıştır. Fakat şu anda oyuna girişte bir sıkıntı gözükmüyor.

- Yükleniyor kısmı dolup BASLA yazısı geldiğinde tıkladığınızda Bağlantı kuruluyor ekranında kalıyorsa virüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz.
    - Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz.
    - Modemi kapayıp 5-10 dakika sonra açıp deneyiniz.

İyi forumlar.

17. adminin tesekkur ederım flas palayer ayarları ıcın ..sınırsız yaptım ve sorunum cozuldu ..iyi calısmalar saygılar :)

18. yaw biriyele egıtım arenasında duelo yapıyordum adamcıktı galıba sonra bu boyle kaldı ne yenısı gırebılıyom ne iptal edebiliyom lutfen yardım edın

19. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen sorunu supportta bildirin bizlerin yapacağı bir şey yoktur.

Keyifli Forumlar

20. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ek olarka geri sayım sayaçlarındaki hata teknik ekibe bildirildi. Süre dolmasına rağmen haritaya çekilmemesi yeni oyuncu bulamaması sorunu. Umarım kısa zamanda düzeltilir.

Keyifli Forumlar