Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4-4 de adam bana çok fazla sıktı 222 k gördüm ve patladım. ardından istasyonda doğ butonuna bastım fakat beni savaşın ortasında spawnlattı ve yine aynı adama patladım ! Bu nasıl bir şeydir ya oyun bir gün bug vermese bir gün oyun kasmasa bir gün oyunda sorun olmasa dişimi kıracağım bu nedir ya...

2. Hepsını yaptım 3 defa guncel ama gırmıyo aga herseyı denedım yaw gırmıyo oyuna bu nası bı oyun yaw yardım edın

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hesabınızda sorun olsaydı evdeki bilgisayarınızdan da giremezdiniz bu yüzden şuan ki kullandığınız bilgisayardaki programsal anlamada olan sorunları düzeltiniz.

İyi Forumlar

4. Birisi Acil Yardım Etsin 2.Hangar Binamdaki Gemimin Ekstralar Bölümüne Hiçbir İtem Yerleştiremiyorum . " Hata ! Bu Malzemeyi Bu Slota Yerleştiremezsiniz . " Diye Bir Yazı Geliyor Ne Yapmam Gerek Lütfen Yardım Edin . Cevabı E-Mailime Yollayabilirseniz Daha İyi Olur .
    E - Mail : ****

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2015
  5. TheMaster

TheMaster User

2 Hangar binasınıda sıfırlayıp çerezleri ve modemi resetledikten sonra tekrar deneyin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2015
  6. Hangar Binasını Sıfırla Derken Konfigürasyonumu Demek İstediniz

7. TheMaster

TheMaster User

Evet 2 konfigürasyonu 2 hangar binası için sıfırlayın.

8. Çok Teşekkür Ederim Düzeldi Saolun.

TheMaster bunu beğendi.
  9. TheMaster

TheMaster User

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi forumlar :)

10. Kusura Bakmayın Tekrar Rahatsız Edicem Skylab da Terbium Toplayıcım Durdu Solar Modülüne Baktım Enerjide de Sıkıntı Yok Gibi İlgilenirseniz Sevinirim .[​IMG]

TheMaster bunu beğendi.
  11. TheMaster

TheMaster User

Resimde Terbirum toplayıcınız deaktif gözüküyor öncelikle onu aktif hale getirin.
    Prometid ve Duranium Rafinesi Prometium, Endurium ve Terbirium harcar.Buda terbirium miktarını azaltır.
    Tavsiye : Prometid ve Duranium rafinelerini bir süre kapatın Terbirum felan fullenince tekrar açarsınız.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2015
  12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Lütfen Terbium toplayıcınızı aktif hale getiriniz.Aktif hale getirmek için aşağıdaki fotoğrafı inceleyebilirsiniz.[​IMG]

İyi forumlar.

13. Merhaba Tr1 de oynuyorum. Dün ve bugün de sürmekte olan Ekstraları gemiden depoya atıyor ama geri gemiye aktarmıyor. Bu malzemeyi bu slota yerleştiremezsin yazısı çıkan pencere geliyor. 2. olarak bugün açılan low kapısında patladığımızda, irislerimiz zarar görüyor. 3. olarak Low yaparken içerideki yaratıklara pet ile kamikaze atılmıyor. De-aktif edilmiş durumda (pasif) kalıyor. Bu tamamen sistem hatasıdır. Neden mi ? Çünkü Low kapısı güncellemesi yapılıyor. Değişiklikler yazılıyor. Bu durumlarla ilgili hiçbir ibare yer almıyor. Supporta da mesaj attım. Otomatik bir mesaj yollamış. İlla şeytan diyor kodlamayı al kendin düzelt diyor :) Ama neyse umarım sesimizi birisi duyarda bunlara bir çözüm getirir. Lütfen bu sorularıma çözüm olmayacak şekilde cevaplar yollamayın. Boş yere post kasmayın.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1.Sorununuz için hata aldığınız ekipmanları diroitinize takıp çıkarınca sorun çözülmektedir.

2.Kapıda patladığınızda diroitleriniz hasar almamaktadır.Herhangibir oyuncu tarafından patlamış olabilirsiniz.Hatırlamıyor olabilirsiniz.

3.Kapıda kamikaze kullanılmamaktadır.Bu da ayrıca bir zorluk katmakta.Herhangibir hata değil.

İyi forumlar

15. 5-3 de sürekli ara ara darbe puanım düşüyor yardım edin !!

16. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Pvp haritalarında Mayın çok bırakılıyor,çarpmış olabilirsiniz.

iyi forumlar.

17. FENOMEN oyun bağlantısı durmadan kopuyor ve mesajlara girilmiyor hata veriyor

yardım oyuna bağlanılmıyor ve mesajlara girilmiyor !!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2015
  18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen alt alta mesaj yazmayınız güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

Çerezlerinizi temizleyerek tekrardan giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar

19. 5-3 haritasında oluyordu çözülmüş sanırsam pvp haritası değil baracuda nın kamikaze bugu du galiba

20. PαşαM

PαşαM User

merhaba dün akşam hades kapısı yaptık. emperor kristallon ölmeden 3 saniye filan önce ben patladım ödüller verildi ama kapı hala yerinde duruyor bilginize belki bir açıktır