Bug ve Yardım

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve buzmavi tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. patlayınca paladium gitmiyoki kardeşim

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Geminiz imha olduğunda ambarınız da palladium sayınızda bir eksilme olması söz konusu değildir eğer ki böyle bir konu söz konusu ise lütfen sorununuzu videoya çekip video kanallarına yükleyip supportta iletiniz.

İyi Forumlar

3. Oyunun ana sayfası maalesef ki çok yavaş. 10 dakikadır giriş yapmaya çalıştım. Çerezler vs vs hiç bir sorunum yok, bütün yönergeleri izledim.

Arka sayfalarınız çok yavaş.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ortada genel bir sorun yok denedim gayet iyi durumda. Siz lütfen başka tarayıcılar üzerinde de deneyiniz. Ve internet hızınızdan kaynaklı bir yavaşlama olabilir.

İyi Forumlar.

5. Mozilla, Opera ve Chrome'dan denedim modum. Ancak bir sayfaya tıkladığımda açılması 10 saniyeyi bulabiliyor. Oyunda sıkıntı yok ama arka tarafta böyle bi sıkıntım var. İnternet hızımda her sitede gayet iyi, test yaptığımda 24mbit net çıkıyor. Umarım çözümünü formatla halledebilirim

6. Merhaba ,

Bu aralar ( Yaklaşık 1 ay ) Türkiye genelinde internet sıkıntıları yaşanıyor. Bu bağlantı hızı ile ilgili değil fakat henüz tam çözemediğim bir durum. Yani olay ne sizinle ne de oyunla ilgili değil format atmanıza gerek yok diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

7. Bazı kişiler böyle bir sorun yaşamadığına göre ufak bir ihtimal bende sorun olabilir diye düşünüyorum. Yarın sabah kurulumları yapar geri bildirim olarak sonucu buraya tekraren yazarım :)

8. Merhaba ,

Yedeklenecek dosyalar varsa onları unutmayın. :)

İyi forumlar.

9. Aliens

Aliens User

Ben birşeyi anlayamıyorum; Ben kamufleyim, petim kapalı (kesince benim yerim çıkıyor, ama kapalı olduğu için çıkamaz) internet hızım fevkalade, çerezler temizlenmiş halde. X2 haritasında biliyorsunuz çok fazla NPC var. Onların arasındayım ve yerimi belli edecek örneğin daire çizmek veya hızlı hareket etme gibi manevralarıda yapmıyorum aynı NPC gibi davranıyorum (mini haritadan beni farketmesi imkansız) yanımdan Son hızla Full+Full (nedense hep Full oyuncularda bu sıkıntı oluyor) geçerken bir anda bana tıklıyor ve saldırıyor. EMA atıyorum,menzilinden çıkıyorum tekrar tıklıyor ve saldırıyor. Bu nasıl mümkün oluyor? Lag yok, harita en dolu haldeyken bile su gibi oyun akıyor. Yani geç görme veya donma yaşamıyorum. Adminim sizlerde oyuncusunuz, bahsettiğim hızda ve durumlarda beni anında bulup tıklaması imkansız. Bu sorunla nasıl baş edebiliriz? Acil yardım bekliyorum. Video dersenizde o anları yakalamak güç çünkü her saniye olmuyor. Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim... İyi forumlar, iyi görevler...

10. Merhaba,

Yaratıkların arasında tıklama kısmı sadece tesadüfi olabilir ki ema attıktan sonra tıklamak artık eskisi kadar zor değil bence çünkü 3d görünümü ile ekran daha büyük alan göstermesi ile birlikte tıkladığınız herhangi bir yer aslında daha fazla koordinat içeriyor.Aslında her tıklamada belki 5-6 kez tıklamış oluyor ve sizi bulma şansı yükseliyor buna karşı önerim ise aşağı doğru kaçmanızdır çünkü 3d ekranı yukarıya doğru genişliyor.

İyi Forumlar

Aliens bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Smod'um anlıyorum ama Son hızda ip gibi giderken nasıl tıklatabilir? Bu pek şans gibi değil. Ama verdiğiniz öneri için teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi görevler...

12. O rezil çıktığım fotograflarımı ve meşhur müzik arşivimi tabii yedeklemeyi unutmadım :)

Şu an itibariyle bütün temel programlarımı kurdum. Dark Orbit'in istediği bütün adobe ve java güncellemelerini yaptım. Ancak üzüleyim mi sevineyim bile bilemiyorum; sorun benden kaynaklanmıyor. Gerçekten arafta kalınacak bi durum :confused:

Allahım ben bunu hak etmedim :rolleyes:

13. eray

eray User

npc çöpü toplama görevimde toplarken ambar dolu dedi,biraz yer açıp tekrar aldım bu kez de dolu dedi biraz daha yer açıp aldım bu kez aldı ancak tek bir çöpü almama rağmen görevde 3 çöp almış gibi göründü

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Önceki almaya denediklerinizi de görevde saymış olmalı.

İyi forumlar

15. Peti 1 kez tamir etmeme rağmen 2 kere tamir etmiş gibi sayıp 700 uridium alıyor. Bir seferinde de diğer bilgisayarıma peti tamir edip geçmiştim orda da tamir edilmemiş duruyordu o zaman da 700 uridium almıştı her zaman yapmıyor ama günde 2 sefer yapıyor. birde lazere promerium veya seprom besleyip son 1000 civarı kaldığında patlarsanız ilk bastıgınız sayıya geri dönüyor. Supporta 2 hafta kadar önce bildirdim ama bir sey yapılmadı.

16. Merhaba,

Bu konuyu merkeze bildirdik bundan sonrası merkeze bağlı.

İnşallah kısa sürede çözülür.

İyi Forumlar

17. arenaya girdim oyunum dondu klandan bakıyorum hala gemi arenada ama oyuna giremiyorum

arenaya giriş yaptım beklerken oyun dondu giriş sayfası açılıyor ama oyun sayfası açılmıyor klandan baktım gemi arenada gözüküyor. lütfen sayın admin ilgilenirmisiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
  18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arenada genel bir sorun vardır. en kısa sürede düzeltme yaparlar. Siz supporta mesaj atınız lütfen.

İyi Forumlar.

19. benim hangarda jp pre yazıor ve oyuna girmior bugda kaldı

20. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen supporta yazınız. Forumdan işlem yapamayız.

İyi Forumlar.