Bug Yapan Oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zoroğlu|35 tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sıfırdan Temiz Bir Serverde Oyun Oynamak İçin Başladığım Küresel Serverde
    Adamlar Buglarla Milyon Milyon Uri Kastılar Server Açılalı 3 Hafta Oldu Ama Serverin Yarısı Full+Full
    Şeref Buguyla Sıralamaya Çöküp 3 Haftadır Ban Almayan mı Dersiniz Uri Buguyla Gemi Fulleyip
    Oyundan Soğutanlarmı Dersiniz Serverde Olmayan Orcusu Alıp Mindfire Dönenlermi Dersiniz
    Nerede Bu Do Ekibi Yazıklar Olsun 2008 Den Beri Bu Oyunu Oynuyorum Bu Kadar Rezil Bir Hal Alıcağını Hiç Tahmin Edemezdim Adam 3 Haftadır 1.6 Milyar Şerefle 1. Sırada Ve Hiç Bir İşlem Yapılmıyor İncelemek Çok Zor Değil İncelemeye Bile Gerek Yok Allah Beyin Vermiş 1 Günde 1.6 Milyar Değil 600 Milyon Şeref Kasabilen Admin Varsa Gelsin Bütün Varımı Yoğumu Üzerine Vericem

Oyundan Soğuttunuz Milleti Banlama Yapmayarak Ne Kadar Çok Oyuncu Kaybettiğinizin Farkında Değilsiniz Vipim İndirimim Katlayıcım %50 Şerefim Bu Güne Kadar Eksik Olmadı Ama Bugla Adam 1. Sıraya Oturdu Bizde Boş Yere Para Yatırıyoruz Salaklık Bizde Bugları Kullanıp Bugpointi Sömürmek Gerekiyormuş Demekki Bu Foruma Gelicek Cevap Küresel Serverine Bizlerin Yapabiliceği Birşey Yoktur Gerekli Bilgilendirme Destek Ekinine Raporlanmıştır Diyceksiniz Böyle Bir Cevap Vericekseniz Konuyu Kiletleyin Direk

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2020
  2. kambalia

kambalia User

Kardeşim yanlış biliyosun o 1.6 milyar olan adam ilk gün 4.6 milyardı kendi düşürdü ve sıralamada 10-15 kişi daha şeref buguyla sıralamada ilk 100 zaten full buglu 7/24 %50 tp şeref çeken adamlar :)

3. Yıllardır darkorbit oynuyorsun halen şu oyunu çözememişsin :D :D :D

Zorunlu olmadıktan sonra oyuna para yatırmayın.

4. arslanzero

arslanzero User

yapacak bir şey yok düzeltmiyorlar oyunu tek istediğimiz dengeleme gelmeli

5. bu yazı boyutu ile sende forumda terör estirdin.
    bug olarak şeref ve orcus konusunda haklısın. uri bug u konusunda çok fazla oyuncu yok gibi. öyle olsa baya oldu açılalı server. artık ortalık kalın sıkan adamlar kaynıyor olmalıydı. skylab ı uri ile fulleyip kalın sıkmalılardı. bu arkadaşlar kapıdadır herhalde diye düşündüm ama mapte çok fazla sıralama oyuncusuna denk geldim kalın sıkan hala yoktu

6. Skylap uri ile fullesen bile taş istiyor yani anında geliştiremezsin taş birikmeside 1 ayı bulur 20 lwl yapana kadar ve kalın için minumum 1 ay gerekli..o yüzden kalın sıkan henüz yok. Server çöp oldu, cezalar verilmezse kimse iplemez artık bu oyunu eline ne acık ne bug geçerse herkez kullanır..

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  7. ben kaybettiklerini hiç düşünmüyorum öyle olmuş olsa idi saydığın tüm bu olumsuzluklara rağmen saydığın onca şeye para yatırmak yerine bu oyunu oynamıyor olurdun bunları çektikten sonra bile bu dediklerin olsa idi gene oynamaz olman lazımdı demekki böyle 2 tarafıda kamçılıyorlar adamlar işi biliyor bence oyuncu kazanıyorlar kaybetmiyorlar.

8. CEVAP VERİN ?

9. Viraaa

Viraaa User

yeni acilan serverde bugcular banlanmadigi surece oynamayin bence.birakin onlar kendi aralarinda oynasin.serverin ismide bug server olsun.kendi kendilerini tatmin etsinler orda.kime ne ispatlamaya calisiyorlar anlamiyorum.ve halen banlanmamalarida cok garip ve ayiptir.

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  10. kesinlikle sonuna kadar katılıyorum bu yüzden onları gördükten sonra asla girmiyorum

11. yeni serverde bende gemi açtım mantık olarak çok güzel bir serverdi ancak dediğin gibi bugcular yüzünden ilk günde çöp oldu. Şimdi sadece günlük girişi yapıp ödülü alıyorum belki bir gün düzelir diye. Dün dikkatimi çekti sıralamada milyar şerefli oyuncu kalmamış. Bug ve botları temizlerlerse oraya devam ederiz

12. N/A Ilk Gun 4.6 M Sp Si Vardi sonra Dikkat Cekmemek için 1.6m ye dusurdu ve suan hala siralamada 1. Sirada

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2021
  13. FuRKaNS53_

FuRKaNS53_ User

Delux bugu banıydı bu daha gorev banı atılmadı. O zaman oda banlanıcak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2021
  14. Banlanan Gormedim Daha Rutbeler Yukseldikce Yukseliyor Banlama Olsa Dusus Olur

15. FuRKaNS53_

FuRKaNS53_ User

Delux bugu banıydı bu yoksa görev bugcuları hala duruyor pve de siralamaya bakınca çok net belli oluyorlar. Haa hepsi içindeyse bu banda gözden kacanlar oldu. Admin ve modlar bunu iletirse memnun oluruz

16. Yaptıkları şeref ve uridium bugundan sonra oyundan soğudum açıkcası zaten kasıyor yeterince sorun varken bunların olması beni unity çıkana kadar oyuna ara vermeme sebep oldu. Böyle önemli bir oyunda hilelerin sorunların zirve yapmasına anlam veremiyorum.

17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Buglara yönelik cezai işlem uygulandığından dolayı konunuzun kilitlenmesi uygundur.

Oyuncuya yönelik itham olmaması adına mesaj içeriğiniz düzenlenmiştir. Herhangi bir haksız kazanç bulunması durumunda cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.