Destek Bug Yapanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tolgahanozturke tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom ve gizli bugu yapanların hesapları kapatılsın mı?

1. Tabii ki kapatılsın!

75,0%
  2. Bırak oynasınlar.

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kurallar Gereği Supporttan gelen mesajları Forumda yayınlamak kurallara aykırıdır. Tekrar etmekten kaçınalım.

Mesajınız düzeltilmiştir.

iyi forumlar.

2. +1 konuya destek.

3. Merhabalar.Kanun S-Modum forum kuralları ile ilgili bilgilendirme alabilir miyim?
    Saygılarımla.

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,
    • Forum Kuralları
    • Sohbet Kuralları
    • Oyun Kuralları
    • Genel İşletme Şartları

Forum ve destek ekibi farklı olaylar için hizmet vermektedir. Bu sebeple destek ekibine iletilmesi gereken, örneğin oyun içi küfür ya da bot kullanım ihbarı, durumlara forumda yer verilmemelidir.
      Kullanıcının destek ekibi ile görüşmesi özeldir ve herhangi bir yerde paylaşılması yasaktır.
      Üye uyarılır ve aynı davranışın devamı halinde 7-15 gün süre ile uzaklaştırılır.

iyi forumlar.

5. Bu adamlar zaten fahiş bir şekilde kasıldı birkaç yıldır. Hiçbir cezai yaptırım almayacaklar mı? Normal bir gemiden 200-300 kat hızlı kasıldılar rahat.. Sonsuz UCB-100 ve seprom ile. Ben bir tane talon keserken adam 10 saniyede cubiyi toz ediyordu. Destek veren admin yok mu hiç ya bana? Oyunu bıraktım 4-5 ay oldu. Çok fazla hile, bug vesaire vardı. Hala var okuyorum. Belki adalet yerini bulursa geri dönerim.

Güncel..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.