BUG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►-Kaяa∂eηizŁi-◄╝ tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADASLAR ONCELIKLER SELAMIN ALEYKUM BUG KULLANILAN GEMILER NE KADAR SURELI KAPANIR VEYA BAN YERMI ACILL CEVAP

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aleyküm selam kardeşim bug yaptığı tespit edilirse kapanır diye biliyorum ama bug nedir tam olarak bilmiyorum :)
    birde küçük harfle yazman gerek :)

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyun açığını yani bug ile tabir ettiğimiz açığı bilerek ve isteyerek ve bildirmeden sürekli kullananlar süresiz kapatma cezası almaktadır bilginiz olsun.

4. mahir_527

mahir_527 User

Merhaba
    Öncelikle Iyi sahurlar.Türk fromunda gördüğüm üzere son bir kaç gündür bu falcon bugu denilen şey le ilgili durmadan konu açılıyor şikayet ediliyor.Merak edip aynı şey yabancı forumlarda da varmı diye biraz araştırdım fakat ingiliz alman ve rus forumlarında bu konuda nerdeyse hiçbirşey bulamadım.Oyuncu arkadaşlarımız durmadan haksız kazanç yapıldğını,sevgili yetkililerimizinde hemen her konuya ceza verilcektir,hesaplar kapanacaktır vs vs cevaplar verdiğni gördüm.Peki ben modlarımıza şöyle bi soru sormak istiyorum:5-6 aydır mevcut olan ve darkorbit ekibinin tamamen haberinin olduğu bu taktik,bug (herneyse) kullananların son 1 2 haftadır gelen şikayetler yüzünden kapatılacağını nasıl söyleyebiliyorsunuz.Pek iyi anlatamamış olabilirim fakat biraz düşünerek olayı anlayabilirsiniz.Bug aylardır var ve binlerce kişi tarafından kullanılıyo ve SON BIR HAFTA içinde gelen şikayetlerden dolayı bu hesapların kapatılacağını söylüyorsunuz...
    Bu Ikna etmediyse başka bir örnek vereyim 2 hafta önce bu bugu supporta satırlarca yazı ve birkaç video örneğiyle sorup bunun gerçekten bug olup olmadğnı ve kullanan hesaplara nolcağını detaylıca sordum.Yetkililin bana yanıtıysa sadece şuydu:Merhaba,henüz bug kapsamında işlem görmüyor.
    Forumda Artan şikayetler nedeniyle acaba değişen birşey oldumu diye aynı soruyu dün sordum bu sefer bana:Merhaba,durumdan haberdarız ve en kısa zamanda düzelteceğiz.dediler.
    Şimdi bir Daha soruyorm siz bu hesapları ne hakla kapatacakzınız?

5. Merhaba ,

İlk olarak yabancı forumlarda görmemeniz onlara olmadı bizlere oldu gibi bir mantıksa yanlış olacaktır. Çünkü ister alının ister alınmayın ama bizler bir türlü oyun kültürünü öğrenemedik. Yabancı server'larda oynayanlar yabancı oyuncular ile Türk oyuncuları %90 belkide daha yüksek bir oranda ayırt edebiliyor. Benim bildiğim yabancı serverlarda oyun kültürü var.

Ayrıca bir NPC'nin özelliği vardır ve bellidir. Eğer sürekli takip edip saldırması gerekiyorsa ama bir şekilde bunu iptal edip saldırmasını engelleyip rahat rahat kasanlar bir taktik olarak mı kasmış oluyor ? Burada açıkça bir bug yani oyun açığı kullanılmış oluyorlar.

Ayrıca 40 küsür server'ı olan farklı serverlar için değişik tarihlerde etkinlikler vb. şeyler düzenleniyor. Yani bir çok konu var ve hepsine aynı anda sıra gelip ilgilenemiyor olabilirler.

İlave olarak GİŞ kurallarını ister okuyun ister okumayın hepsini kabul etmiş oluyorsunuz.

Şimdi soruyorum size ;

Siz bir sözleşme imzalayacaksınız yada büyük bir sorumluluk alacağınız bir evrak-belge hiç okumadan imzaladığınızda neler yazdığını bilir misiniz ? Bilmiyorsanız sonra yaşanabilecek sıkıntılar karşısında ne yapabilirsiniz ?

Hiç birşey.. O zaman GİŞ kurallarını okuyacak ve kurallara uyacaktınız. Bug yani oyun açığı bulunduğunda bunu anlaşılır bir şekilde böyle bir durum var diye bildirilmesi gerekiyordu. Fakat bu oyuncular arasında bak şöyle şöyle yaparsan Falcon saldımıyor çok rahat patlatırsın diye yayıp bunu haksız kazanç elde etmek için kullanırsanız cezalara da razı olmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya ek olarak kimseye burada falcon tarafından ban yapıldı gibisinden mesajlarına cevap verilmedi sadece buglar hakkında soru soruldu ve bizler bilgilerimiz dahilinde cevap verdik kimseyi rencide etmedik ve kimseye öfkemizle cevap vermedik ama siz özellikle başka hesaplar dan konu açarak maalesef kendinizi ifade etme özgürlüğünüzün tamamını kullandınız bizler burada kimseye yardım etmiyor değiliz bu bir iki haftalık bir olay değil bu konu biliniyordu ve iletildi ama şikayetler maalesef bu son 1 haftaya sıkıştırıldı bizlerde bunu anlamıyoruz madem bu kadar dert vardı bizlere neden zamanında gelinmedi her şeyi bizden bilmeniz çok yanlış ve bu gibi kararları bizler vermiyoruz her oyunda olduğu gibi bu oyunda da belirli uyulması gereken kurallar var üzgünüz ki ban konusunda şu nedenden dolayı ban yapıldı diyemiyoruz bu konuda bilgi sahibi değiliz.
    Giş kurallarını Smodum yazdı ne yazıyorsa bizlerde o detaylara dahiliz bizlerinde sizlerden pek farkımız yok ama biz ifadelerimizi zor yoldan yada kabaca belirtmiyoruz lütfen kendinizi ifade ederken biraz daha tartarak ifade etmeye çalışın çünki karşınızdaki de insan.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.